tag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post2982440051263275288..comments2023-05-16T18:45:48.286+03:00Comments on Usko tai pois: RottakeittoVeerahttp://www.blogger.com/profile/11191678794789635097noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-60791219047622587332013-04-18T14:26:17.319+03:002013-04-18T14:26:17.319+03:00Itsekin joskus tehnyt "tuorehernekeittoa"...Itsekin joskus tehnyt "tuorehernekeittoa" vastaavan reseptin kanssa. <br />Tuoreita (tai pakaste) herneitä, tuoretta minttua, kasvislientä ja mozzarellaa.<br /><br />Pikkuhiljaa sopii sesonkiinkin, kevääseen. Talvella ainakin omasta mielestä se kuivaherneistä tehty hernari on ajankohtaisempaa :)Jacqueshttp://www.lihavasika.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-53154302976269462742013-04-18T12:00:36.045+03:002013-04-18T12:00:36.045+03:00Kiitos, koitan pikimmiten! :P Kuulostaa herkullise...Kiitos, koitan pikimmiten! :P Kuulostaa herkulliselle. Veerahttps://www.blogger.com/profile/11191678794789635097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-55765511730797261202013-04-18T11:59:44.274+03:002013-04-18T11:59:44.274+03:00Me ollaan tehty aika pitkälti tällä pohjalla http:...Me ollaan tehty aika pitkälti tällä pohjalla http://laurantahti.blogspot.fi/2013/02/hernesosekeitto.html<br />mutta ollaan korvattu tuorejuusto laittamalla tilalle yksi mozzarellapallo. Helihttps://www.blogger.com/profile/00186179199885136684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-87890967372139709772013-04-18T11:48:56.289+03:002013-04-18T11:48:56.289+03:00Me syötiin se keittona, joten nestettä ei ollut li...Me syötiin se keittona, joten nestettä ei ollut liikaa, mutta toi on hyvä vinkki esim. jos käyttää lisukkeena! Veerahttps://www.blogger.com/profile/11191678794789635097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-48890681995332235212013-04-18T11:47:25.259+03:002013-04-18T11:47:25.259+03:00Reseptiä, kiitos :)Reseptiä, kiitos :)Veerahttps://www.blogger.com/profile/11191678794789635097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-71867112822162617852013-04-18T11:38:46.775+03:002013-04-18T11:38:46.775+03:00Rataouille kuuluu myös omiin lemppareihin.
Teen &q...Rataouille kuuluu myös omiin lemppareihin.<br />Teen "usein" Ratatouillea vähän samaan reseptiin perustuen, tosin keitän sen kansi auki että nesteet haihtuu ja tarjoilen esim. pastan kastikkeena :)Jacqueshttp://www.lihavasika.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4794540065026059256.post-57556685564039170622013-04-18T11:38:16.610+03:002013-04-18T11:38:16.610+03:00Hernarikin on muuten ihan parasta itse tehtynä ja ...Hernarikin on muuten ihan parasta itse tehtynä ja ennenkaikkea ihan supernopea :)Helihttps://www.blogger.com/profile/00186179199885136684noreply@blogger.com