lauantai 24. tammikuuta 2015

Snorklausretki

Kuusi aikuista, kolme alle kouluikäistä poikaa ja kolme vauvaa. Tällä porukalla vietimme viime keskiviikon snorklaus/saarihyppelyretkellä. Joku voisi kutsua tällä kokoonpanolla retkeä ihan älyttömäksi, mutta hyvinhän se meni!

Ensin matkustimme noin kymmenen minuutin matkan avolava-autossa rantaan, josta aika vaatimaton veneemme lähti. Veneellä matkustimme noin tunnin matkan upeille snorklausmestoille. En ole koskaan ennen snorklannut ja nytkin tykkäsin lähinnä uida ja sukellella rapylöillä ja laseilla. Näimme ihan mahtavia värikkäitä kaloja. Muutaman snorklauspaikan jälkeen saavuimme paratiisisaarelle, jossa söimme retkeen kuuluvan lounaan. Tarjolla oli paikallisesti tyypillistä riisiruokaa ja tuoreita hedelmiä. Ei hullumpi lounaspaikka. Paluumatkalla näimme myös apinoita, joita veneen kuljettajat ruokkivat meidän evätjämillä. Tämä oli varmasti lapsista yksi retken kohokohtia.

Retki maksoi meidän kolmen perheen porukalta yhteensä noin 180 euroa. Joku voisi kysyä kannattiko istua suurimman osan päivästä pienehkössä veneessä vauvat rintarepussa (meillä tosin matkavaunuissa osan matkasta). Kyllä illalla tunsi tehneensä jotain, mutta menisin uudestaan ehdottomasti.

Nyt meillä on lomaa jäljellä neljä kokonaista päivää ja pitkä paluumatka. Olemme ainakin menossa katsomaan ja luultavasti ratsastamaan norsuilla. Muuten nautimme suurimmaksi osaksi ranta- ja uima-allaselämästä. Palaamisiin!1 kommentti:

  1. Aivan mahtavaahan se on että jaksaa myös vauvan kanssa mennä. En ymmärrä asennetta että pitäisi pysyä kotona. Vauva kun on usein kaikista helpoin matkakumppani. Siis jos vertaa muun ikäisiin lapsiin... Ainakin meillä olleet :) Nauttikaa lämmöstä,ruoasta ja uimisesta!

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!