perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kirppu 1,5 vuotta

Kirpun virallinen 1,5-vuotispäivä oli jo jokunen viikko sitten, mutta tällä kävimme neuvolassa ja ajattelin sen kunniaksi kirjoittaa vähän taaperon kuulumisia.

Taaperoaika on mennyt vauhdilla eteenpäin ja Kirppu on luonnollisesti kehittynyt ja kasvanut vauhdilla. Tyttö juttelee jo paljon yksittäisiä sanoja ja ekat kahden lauseen lauseetkin ovat puolivahingossa tulleet suusta. Mitat neuvolassa olivat 11,2 kiloa ja  81cm. Täysin nollakäyrillä  (keskiarvoissa) mennään.

Kirppu viihtyy todella hyvin mummillaan hoidossa serkkunsa kanssa. "Mummi" onkin yksi tytön hokemista sanoista. Päiväunet tytöt nukkuvat samassa sängyssä, eri päädyissä. Kuulemma nahisteluakin esiintyy, mutta pääasiassa serkukset leikkivät nätisti yhdessä. Pihalla tyttö viihtyy eniten keinussa.

Asusteet ja vaatteet ovat Kirpun mielenkiinnon kohteita. Vaatteiden pukeminen ja vaihtaminen sekä korujen näprääminen on hauskaa. Myös nukkejen hoivaaminen on jokapäiväinen nautinto. Myös tanssiminen, jumppaaminen ja kiipeily kiinnostavat.

Lippu korkealla kohta kaksivuotispäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!