sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikko pulkassa

Havaintoja viikon varrelta.

Talviolympialaiset ovat viihdyttävämmät kuin kesällä järjestettävät vastaavat. Paljon seurattavan arvoisia lajeja ja suomalaisilla aika vahva osallistumisprosentti eri lajeihin. Freestyle slopestyle on hankala lausua.

Kohta kolmevuotiaskin voi jaksaa istua noin puolitoista tuntia leffateatterissa kunhan eväitä on säännöstelty niin, että niitä riittää kriittisille loppuminuuteille saakka. Tikkari on loistava valinta - sen syömiseen meneen suhteellisen paljon aikaa. Onneli ja Anneli oli ihana hyvän mielen elokuva kaikille lapsenmielisille.

Skiffers pizza eivät olleet musta läheskään maineensa arvoisia. Ainakaan kasvisversio, jonka valitsin tyttöjen illassa perjantaina. Pizzassa oli liian vähän täytteitä ja kuiva pohja. Paikka liian täyteen ahdettu ja akustiikka surkea. Palvelussakin olisi paljon petrattavaa. Meidän vakkari Classic Pizza voittaa kaikilla kriteereillä heittämällä. Onneksi erinomainen seura korvasi keskiverto pizzan heittämällä ja illasta jäi mielyttävä maku (lukuunottamatta valkosipulia) suuhun.

Ikean reissusta voi selvitä alle viidellä kympillä! Tarkoitus oli käydä hakemassa servettejä, katsomassa kirjakaappeja sekä syömässä lihapullat. Servettien lisäksi Ikean kassiin löysi tiensä vain säilytyslaatikko legoille sekä lapsille ruoanlaittoleikkeihin hedelmiä ja vihanneksia. Ehdottomasti kaikkien aikojen ennätys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!