perjantai 6. kesäkuuta 2014

Positiivari

Olen saanut Facebookin puolella pyörivän haasteen, jossa on tarkoitus listata kolmen päivän ajan joka päivä kolme positiivista asiaa kyseisen vuorokauden ajalta. Aika monet ovat maininneet haasteen vaikeuden. Ja tottahan se on, että perus arjessa, jossa rutiinit pyörivät ja yllätyksiä harvemmin tulee vastaan, voi olla hankalaa löytää kolme mainittavan arvoista ilon aihetta. Kuitenkin näin kesän alussa ja monille lomien vasta ollessa edessäpäin on sen oltava helpompaa kuin koskaan. Musta tää haaste tulisi käydä läpi marraskuussa. Silloin kun valittaminen on itseisarvo, tekisi kaikille suomalaisille hyvää keskittyä kivoihin juttuihin. Vaikka siihen iltapäiväkahvin täydellisyyteen, auton vebastoon tai uusien kumpparien pettämättömyyteen.

Olen nyt listannut näitä positiivisia asioita kahden viimeisen päivän ajalta ja ne kiteyttääkin aika hyvin tämän arkiviikon kohokohdat:

Leikkipuiston kahluuallas, helle ja puistoruokailumahdollisuus
Tällä viikolla, kerhotoiminnan lomaillessa, olemme hyödyntäneet lähes joka päivä lähipuiston tarjontaa. Kahluuallas on täytetty, puisto on täynnä ihmisiä sekä ohjelmaa ja puistoruokailukausi avattu. Ihan täydellistä toimintaa kotona lapsen kanssa ollessa. Kaikille löytyy seuraa ja aamupäivät menevät hujauksessa. Kyllä kesällä kelpaa!Fillarin huolto
Mun synttärilahjaksi saadussa, alle kaksi kuukautta vanhassa fillarissa on ollut muutamia ongelmia. Niistä suurimapana vaihteiden reistailu. Sain eilen vietyä pyörän liikkeeseen, jossa se huolletaan pikaisesti.

Sokerirasitustestien tulokset
Sain tänään neuvolassa kuulla, että tiistaina kärsimieni sokerirasitustetien arvot olivat kunnossa. Jokapäiväinen pieni (joskus ei niin pieni) herkkuhetki sekä jokaviikkoinen kunnon karkkipäivä pysyvät siis voimassa. Kesä ja jäätellkausi on pelastettu!

Poikien vesirokkorokotukset
Tänään otimme harkinnan jälkeen neuvolan yhteydessä molemmille lapsille rokotukset vesirokkoa vastaan. Jos näin pienellä vaivalla pystyy suojaamaan lapset ikävältä ja myöhemmin jo vaaralliseltakin rokolta, miksi ei tekisi niin? Mietinnässä ensi kesään mennessä myös punkkirokotukset.

Mukavat valmistujaiset
Tänään vietimme lasten kanssa miellyttävän alkuillan Pankkiirin serkun valmistujaisjuhlissa. Viikonloppuna edessä myös puistotreffejä ja saaripiknikkejä, joten voisin kuvitella positiivisien asioiden löytämisen edelleen varsin helpoksi. Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!