torstai 12. kesäkuuta 2014

Vapaapäivä

Torstaisin on aina mummipäivä. Robin menee silloin serkkunsa kanssa mummilleen päiväksi hoitoon, isoveljen tarhaillessa. Tämän päivän pyhitän aina eri asioiden hoitoon, lounastreffeille, fiiliksen mukaan salille, lepoon ja/tai siivoiluun.

Näin sadepivänä mun suunnitelmiin kuuluu kodin perusteellinen siivoaminen, joka tuppaa aina kesäkaudella jäädä vähemmälle kuin talvella. Tähän syynä on yksinkertaisesti se, että viikonloppuisin ei tule oltua kotosalla. Sotku on myös eri laatuista kuin räntä- tai rapakeleillä, hiekkaa on paljon helpompi poistaa pitkin asuntoa eteisen alueelta pitkin viikkoa rikkalapiolla.

Siivoamisen, pyykkäämisen ja lepohetken jälkeen kipaisen salille ja kauppaan ennen kun haen pojat hoidoistaan. Meidän oli tarkoitus tänään Batmanin kanssa suunnata Kaisaniemen ilmaiseen ulkokonserttiin kuuntelemaan muun muassa  Cheekiä, mutta päätimme vaihtaa sen koko perheen uintireissuun. Koko päiväksi kun on luvattu 13 astetta ja satavarmaa sadetta. Ikävä sattuma, sillä viimepäivät ollaan vietetty sadekuuroista huolimatta varsin kivoissa kesäsäässä. Mulle kelpaisi muutenkin täksi kesäksi sellaista kahdenkympin hujakoilla liikkuvaa lämpötilaa, kovat helteet eivät ole pakollisia eikä vatsan vielä kasvaessa edes kovin toivottuja.

Siisti koti, hyvä mieli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!