lauantai 16. toukokuuta 2015

Lastenhuoneen muutos

Lastenhuoneemme on kokenut suurehkon muutoksen. Ennen tilan punaisena lankana oli toiminut kerronsängyn päätyseinän kirkkaan vihreä väri, josta halusimme eroon. Maalasin seinän hyvin vaalealla harmaan sävyllä. Kirkkaan väriset verhot vaihtuivat Marimekon mustavalkoiseen Kaivo- kankaaseen. Lattialle tuli samaan tyyliin sopiva villamatto. Kattolamppu vaihtui Hay Design- tyyliseen valaisimeen. Seinälle saatiin pojille kello, jotta näkevät aamulla onko jo aika nousta. Muut muutokset tapahtuivat sisustuselementtejä siirtelemällä. 

Muutos oli todella edullinen ja se oli tarkoituskin. Ostin verhot ja maton käytettynä ja maalinkin sain todella edulliseen hintaan nettikaupasta. Uudet sälekaihtimet tulee vielä asentaa ja huone on loppusilausta myöten on valmis. Yhteensä huoneen muutos maksoin alle kaksisataa euroa. 

Itse olen todella tyytyväinen huoneen lopputulokseen, vaikka se onkin huomattavasti edellistä vähemmän "lapsellinen". Lelut ja värikkäät tyynyt tuovat kuitenkin tilaan sopivaa lapsenmielisyyttä. Pojat ovat myös tyytyväisiä lopputulokseen ja sehän on tärkeintä. Mitä mieltä olette? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!