perjantai 4. syyskuuta 2015

Makkari

En ole pitkään aikaan laittanut kuvia tänne meidän makuuhuoneesta. Tähän on yksinkertainen syy. En ole pitkään aikaan ollut tyytyväinen sen sisustukseen. En ole sitä täysin vieläkään, mutta uuden päiväpeiton myötä ja hieman järjestelemällä sain siitä huomattavasti mua miellyttävämmän.

Makkarin järjestys on vaihdellut useaan otteseen vauvavuosien ja eri säilytysjärjestelyjen johdosta. Kirpun pinnasänky on vielä huoneessamme ja sen siirryttyä lastenhuoneeseen (pian?) saadaan makkarimme lopullisesti parhaaseen järjestykseen. Ja tämän myötä lisää tilaa. Nyt mennään kuitenkin toistaiseksi tällä järjestelyllä. 

Makuuhuoneen vahvuuksiin kuuluu sen suhteellisen iso koko. Näissä kuvissa se ei tule esille, koska huone on edelleen aika täynnä huonekaluja. Iso sänky, pinnasänky ja pitkä lipasto vievät suuren osan lattiatilaa. Toinen asia, josta tykkään paljon on ikkunan maisevat vehreälle golfkentälle. Myös isot liukuovelliset kiinteät säilytyskaapit upottavat sisäänsä kiitettävän paljon vaatteita ja tavaraa. Tykkään myös meidän muuton yhteydessä maalaamasta maitokahvin värisestä tehosteseinästä. 

Värimaailma hakee vielä vähän lopullista muotoaan. Jotain muhkeita sisustustyynyjä olisi myös kiva hommata. Pienillä ja hitaasti tapahtuvilla muutoksilla hyvää tulee. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!