torstai 22. lokakuuta 2015

Sisustusunelmia

Se on selvä syksyn merkki kun iskee ihan kamala sisutuskuume. Sormet syyhyäisi tekemään kotona kaikenlaista, mutta suurempia muutoksia tai hankintoja ei meidän kannata nyt tehdä. Lähivuosina on tarkoitus muuttaa isompaan asuntoon ja suuremmat linjat kannattaa vetää vasta tulevaan kotiimme.

Pidän monesta asiasta nykyisessä kodissamme, mutta olen sisustusasioissa aika kyllästyvää sorttia. Pienetkin muutokset piristävät tosi paljon ja onneksi niitä voi tehdä useinkin ilman suurempaa investointia tai vaivaa. Nyt mielessäni on lastenhuoneen muutokset, sillä sieltä lähtee vuodesohva pois. Tilalle tulee ensisijaisesti lisää leikkitilaa, mutta myös jokin istumapaikka sekä säilytystilaa leluille tulee tarpeeseen. Mielessä on myös pieniä muutoksia muihinkin huoneisiimme.

Haaveillessa sisustusjutuista yksi parhaista inspiraation lähteistä on Pinterest kuvapalvelu. Miten paljon sieltä löytääkään idoita! Ja aikaa sinne voisi upottaa loputtomasti. Tässä muutama kuva eri huoneista, joissa on ihana tunnelma ja jokaisessa jotain omaa mielenkiintoista kulmaa, terävästi keksittyjä yksityiskohtia tai silmää hivelevää harmoniaa. Jokaisesta voisi napata jotain omaan kotiinsa. Mitä tykäätte?


 (kuvat: Pinterest)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!