torstai 29. lokakuuta 2015

Lepakkotuoli lastenhuoneeseen

Kuten aikasemmin mainitsin, lähti lastenhuoneestamme vuodesohva. Se on ollut kovassa käytössä näinä pienlapsiaikoina niin istuma- kuin nukkumapaikkana. Nyt kuitenkin tarvitsimme lisätilaa huoneeseen eikä sohvassa ole enää nukuttu vähään aikaan. Sohva haettiin uuteen kotiin  viime viikonloppuna.

Olimme päättäneet, että tilalle tulee jokin tuoli, jossa lukea iltasatua. Tykkäämme molemmat lepakkotuoleista ja olkkarissamme onkin yksi sellainen (johon hankimme jossain vaiheessa nahkapäällisen). Näin ostimme lastenhuoneeseen lepakkotuolin rungon uutena. Päällisen mestsästäminen olikin isompi homma. Niitä on tosi vähän tarjolla ja lähes kaikki tylsiä yksivärisiä. Löysin Tori.fi:tä käsityönä Marimekon Kanteleen kutsu kankaasta ommellun laadukkaan päällisen. Ihan täydellinen sekä teemaltaan, että väriltään meidän lastenhuoneeseen.

Tuoli paikka hakee vielä vähän paikkaansa, mutta löytää varmasti sopivimman kohdan pian. Lepakkotuoli on myös siitä hyvä, että pojat mahtuvat siihen vierekkäin ja usein siihen kipuavatkin viltin alle katsomaan iPadilta jotain yhteistä ohjelmaa (useinmiten Vain Elämää). Avaruutta huoneeseen tuli myös merkittävästi ja jokailtaiset tanssiesitykset saivat ansaitsemansa liikkumatilan. Kaikki ovat tyytyväistä. Minäkin jopa hetken. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!