perjantai 29. tammikuuta 2016

Sairastuvalla

Jos olisin jaksanut, olisin kuluneen viikon aikana voinut googlettaa vastauksia vaikka seuraaviin kysymyksiin: "Voiko kuumeeseen kuolla?", "Kuinka pian makuuhaavat syntyvät?" tai "Onko paha, jos lapsi ei viiteen päivään vaihda kalsareitaan?".  Jos minulla olisi ollut voimia olisin myös voinut myös vaikka viedä eteisen viisi roskapussillista tai pestä koneellisen tai pari eritteellisiä vaatteita ja lakanoita.

Meidän taloudessa on ollut sinnikäs ja pitkäjänteinen vieras nimeltään influenssa. Kaikki viisi ovat maanneet missä milloinkin välillä lähes 40 asteen kuumeessa, köhässä, kurkkukivussa ja lihassäryssä.  Järkyttävä tauti, ei voi muuta sanoa.

Mutta tiedättekö, osalla meistä alkaa jo elämä voittaa. En muista olenko koskaan nähnyt koko perheen nauttivan niin paljon iltapuurosta kuin eilen. Silloin uskalsin ajatella, että jokos se alkaisi riittää. Mutta ei ihan vielä kuitenkaan. Kirppu ja Robin ovat edelleen kuumeessa ja meillä muillakin täysi pelikunto on vielä hukassa. Nyt täytyy vaan malttaa ottaa rauhassa ja pysytellä kotosalla, että säästyy jälkitaudeilta. Vaikka kuinka tekisi mieli lähteä vaikka kaupungille. Viikonloppu vielä iisisti ja kaikki terveinä Uuteen (tarkoituksella isolla uulla) viikkoon.

Influn jälkeen on poutasää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!