lauantai 8. maaliskuuta 2014

Bilelookki

Tänään pääsen muutamaksi tunniksi hyvien ystävien illanviettoon. Pakko myöntää, että oli vaateongelma. Ne muutamat asut, joita olin ajatuksissa suunnitellut, eivät tänään istuneetkaan hyvin mulle. On nimittäin se aika raskaudesta, että vaikka kiloja ei vielä ole juurikaan tullut, näyttää vaan keskivartalolihavalle. Tiedättehän - se fiilis kun salin pukkarissa vetää näkyvästi mammafarkkujen vatsaosuuden ylös, että muut huomaavat olevani raskaana. Ihan kun ketään kiinnostaisi mun muutamat kilot vyötäröllä. Naiset...;) 

Päädyin tänään aika perussettiin - uudet mammahousut, vähän juhlavampi löysähkö toppi ja villatakki. Fiilis on kohdillaan ja sehän on tärkeintä, eikös. 


2 kommenttia:

  1. Ihana toppi ja nuo mustat housut ja saappaat on aina hoikentava yhdistelmä! Muistan niin elävästi tuon tunteen kun teki mieli pukeutua mutta mikään ei tuntunut tai ainakaan omasta mielestä näyttänyt ihan siltä kuin olisi halunnut. Jokusen kerran menin töihin kaupan kautta ja ostin jotain uutta ettei olis ollut nuhjuinen olo vaikka mitäs sitä ihanaa vauvamasua piilottelemaan ja ihan sama muutaman lisäkilonkin kanssa. Olen miettinyt että kyse on varmaan siitä kun oma kroppa muuttuu niin nopeasti ja jatkuvasti raskauden aikana ettei siihen ehdi sopeutua. Ekan raskauden kohdalla olin niin onnessani että halusin sen näkyvän ja pukeuduin niin että oikein korostin vatsaani. Toinen tuli heti perään, olin vasta päässyt raskauskiloista ja olisin mielelläni ollut normimitoissa ja -vaatteissa mahdollisimman pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Ei toisessa, eikä tässä kolmannessa raskaudessakaan tule mieleen vielä tässä vaiheessa korostaa vatsaa, vaikka se on pullahtanut jo hyvissä ajoin esille. Ei sitä varsinaisesti häpeäkään, mutta kun tietää kuinka "pitkä" loppuraskaus on, haluaa vielä näyttää mahdollisimman "normaalilta". :D Mutta toisaalta tietää, että kun edellisissäkin on päässyt raskauskiloista suhteellisen nopeasti eroon, on tämä vain väliaikaista. Ja mitäs sitä kilo sinne tänne. ;)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!