sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kierrätystä ja pieniä muutoksia

Kevät on uusien tuulien aikaa. Kierrättämistä ja siivoilua. Kotiin toivoo pieniä muutoksia ja kartoittaa uusia hankintatarpeitaan. Haluaa eroon vanhasta tarpeettomasta tavarasta.

Tänä viikonloppuna ollaan ostettu Batmanille isompi polkupyörä käytettynä, annettu sen vanha tarpeettomana kummitytölle, myyty vanha kirjahylly ja ostettu käytännöllisempi tilalle. Kerron täällä uudesta kirjakaapista lisää, kunhan se ensin tiensä meille löytää. Myös lastenhuoneeseen ja meidän makkariin on tehty pieniä muutoksia ja jatkoa seuraa. Osasyynä näihin muutoksiin on käytännön syy, eli tilan tekeminen uudelle tulokkaalle. Tai eihän se alkuun tarvitse juurikaan tilaa, kunhan pinnasänky ja muutama lipaston laatikko vaatteille löytyy. 

Edessä olisi vielä myyntikeikka kirpparilla ja ulkovaraston läpikäyminen ja siivoaminen. Musta on niin puhdistavaa päästä eroon turhasta roinasta. Ja eniten kiksejä saan kodin muutoksista, vaikka ne olisivat pieniä. Tervetuloa kevät! 

2 kommenttia:

  1. Samat puuhat täälläkin vaikka ei odotetakaan kolmatta lasta. Se on varmaan tämä kevät joka saa ihmisen hankkiutumaan vanhoista tavaroista eroon . Ja uutta kaappia olen myös katsellut. Pitäisi vaan laittaa tuo vanha myyntiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on totistesti joka keväinen ilmiö. :) Tänään löytyi myös pitkään etsitty uusi lipasto lastenhuoneeseen! Onnen päivä.

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!