perjantai 3. lokakuuta 2014

Teemana vauva ja kierrätys

Tehotyttö on nyt kuusi viikkoa "vanha". Hän on kovin tyytyväinen vauva, joka tykkää hymyillä lähes koko valveillaoloaikansa. Kyseinen jakso vaihtelee vuorokausittain - on päiviä, että nukutaan lähes koko ajan ja päinvastoin. Myös öissä on paljon vaihtelua, koskaan nukkumaan mennessä ei tiedä mitä tulevan pitää. Vauvat on vauvoja. Näin kolmannella kierroksella ei jaksa liikaa stressata kun tietää, etten loppu elämääni joudu mennä nukkumaan yhdeksän aikaan, jotta jaksan päivät. Tämä vauva-aika on oikeasti pian ohi. Enkä edes toivo, että olisi niin. 

Ollaan vietetty päiviä lähiaikoina aika rauhassa, huonohkot yöt saavat mut terveellä tavalla laiskaksi. Kotona on ollut pieniä projekteja käynnissä. Mulla on ollut varsinainen kaappien siivous- ja kierrätysviikko. Päätin etten jaksa tällä erää mennä kirppikselle myymään vaan koitan saada tavaraa pois Facebookin alueen kierrätysryhmän kautta sekä kiertoon ystäville ja tutuille. Olen myynyt ja antanut eteenpäin niin vauvan-, lasten-, kun munkin vaatteita ja laukkuja. Kyllä sitä tavaraa vaan riittää loputtomiin! On todella helpottava tunne saada hengareita vapaaksi ja pusseittain käyttämätöntä ja tarpeetonta vaatetta pois nurkista. Joku viisas joskus sanoi, että jos ei ole pitänyt jotain vaatetta vuoteen, ei tule sitä pitämään. Joissain tapauksissa se on täysin totta. Ja tarvitsenko todella kymmentä mustaa jakkua/takkia? Ja kannataako säästää housuja, joihin en ole mahtunut kuuteen vuoteen? Ja se tunne kun vaatteita tullaan innokkaana kotiovelta noutamaan ja kysytään miten voin myydä näin halvalla. Ja itse olen vaan helpottunut, että pääsen tavarasta eroon. Kaikki voittavat.

Tänään taas perjantaiseen tapaan pizzaa, viiniä, karkkia, naksuja ja Vain Elämää. Viikon ehdottomasti paras päivä. Nautitaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!