sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Vauhtiviikko

Ja taas se olisi sunnuntain vuoro. Tapahtumarikas viikko on hujahtanut hetkessä. Syksy valmistuu talven tuloon. Viimeiset lehdet sinnittelee puissa. Pimeys yllättää joka kerta.


Tähän viikkoon on kuitenkin mahtunut lukuisia valopilkkuja, kuten lounas- ja leikkitreffejä, Tehotytön onnistunut lääkäritarkastus, joululahjojen hankintaa, brunssia ystäväperheen kanssa sekä Halloween bileet.


Eilen oltiin brunssilla Arabiarannan Dylanissa. Ravintola on varsin tilava, mutta kodiskas ravintola, jossa on monipuolinen ja runsas menu sekä leikkinurkka lapsille. Hinta oli 17,50 / aikuinen ja yli 4-vuotiaat lapset puoleen hintaan. Paikkaan kannattaa tehdä varsinkin isommalle porukalle pöytävaraus. Itse tein sen onnistueesti edellisenä iltana.


Olin eilen myös hyvän ystävän järjestämissä naamiaisissa Tapiolan Bada Bing - ravintolassa. Päätimme Pankkiirin kanssa, että menen tällä kertaa yksin, sillä Tehotytön pullosyömisestä ei ollut vielä varmuutta. Ei siis haluttu jättää harjoittelua esimerkiksi isovanhemmille kun varmuutta sen onnistumisesta ei ollut. Olin juhlissa kuutisen tuntia ja kaikki oli kotona mennyt loistavasti! Pullosta juominen oli menestys, mikä auttaa huomattavasti jatkoa. On helpottavaa tietää, että vauvan voi mahdollisesti jättää huoletta hoitoon. Halloween juhlissa oli tosi virkistävä tunnelma - aika moni oli panostanut pukeutumalla. Oli muun muassa Batmania, Kissanaista, Ihmenaista ja Zompieta. Itse esiinnyin lehmityttönä.


Tänään pojat kävivät aamulla uimassa ja illalla on viel fudistreenitkin. Välissä Pankkiiri valmistaa thaimaalaista ruokaa ja fiilistellään sadepäivänä tulevaa matkaa Thaimaaseen. Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!