torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuun terveiset

Marraskuu ja kaikista pimein kaamosaika on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Tämä on ollut kyllä ilmoiltaan aivan mieletön syksy. Aurinko on paistanut, eikä sadevaatteille ole ollut juurikaan käyttöä. Ja sehän sopii mulle näin kotona ollessa paremmin kuin hyvin. Olisi hieman tympeämpää seistä kaatosateessa hiekkalaatikolla taaperon kanssa. Ei siis valittamista, vaikka eihän tämä neljältä laskeutuva pimeys ole mikään riemuvoitto. Poikia ei pimeys häiritse, sillä he viihtyvät pihalla päivittäin tuntitolkulla, jos vaan mahdollista.

Tulevaan kuukauteen mahtuu muun muassa isänpäivä, teatterireissu, Ruotsin matka sekä kaverin väitösjuhlat. Kaikkea kivaa siis tiedossa! Ja myös lapsivapaita asioita, mikä tekee tosi hyvää. Kotona kun pyörii varsinainen täystuho, joka kiipeilee, levittää tavaroita eikä ole paikallaan kun nukkuessaan. Koti on siistinä vain hetkittäin ja siihen mulla siisteystyypillä on taas totuttelemista.

Kuukauden päästä voikin ihan luvalla alkaa fiilistelemään joulua ja joulukuu meneekin aina ihan heittämällä. Koitetaan nyt vaan jaksaa tämä vuoden kurjin kuukausi kunnialla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!