perjantai 11. lokakuuta 2013

Kiinteistökuningatar Veera

Meidän perhe on elänyt jännittäviä aikoja. Ja stressaaviakin. Päätimme pari viikkoa sitten spontaanisti aloittaa myydä asuntoamme. Meillä on ollut ajatuksissa, että isompaan asuntoon ja poikien omille huoneille olisi tarvetta suunnilleen niihin aikoihin kun Batman aloittaa koulutaipaleensa. Eli "viiden vuoden sisällä". Ja niin asia edelleen on. Tarvetta isompaan ei vielä ole.

Emme siis ole tehneet mitään suurempaa uuden asunnon etsimisen eteen. Alueen tarjonnassa mukana pysymisen johdosta mulla on ollut jonkin aikaa Oikotien asuntovahti päällä. Koitamme nyt onneamme asuntomme myynnissä. Asuntokaupoissa eletään vaikeita aikoja. Ihmiset ovat varovaisia, eikä hyvätkään asunnon liiku nopeasti. Syksy on toisaalta kevään tavoin otollista myyntiaikaa. "Jouluksi uuteen kotiin" on kutkuttava ajatus.

Edellistä asuntoamme kolme kuukautta itse myyneenä lupasin kolmisen vuotta sitten, että anti olla vika kerta ettemme ota ammattilaista apuun, mutta tässä sitä ollaan. Olen toiminut lähiviikot kiinteistövälittäjänä. Hitas-asunnoissa myyminen ja ostaminen on simppeliä. Hintakatto on kaupungin puolesta määritetty, eikä hulluun hintakilpailuun tai asuntonsa ylihinnoitteluun ole vaaraa. Työlistalla on ollut isännöitsijän todistusta, pankkiasioita, Hitas- enimmäishinnan määrittelemistä, paperihommia, kodin kuvaamista, myynti-ilmoituksen laatimista, kodin siivoamista, esitteiden laatimista ja kiireisille näyttöjen pitämistä. Myyntityö on pysynyt suhteellisen rentona, sillä mitään pakkoa asuntoa ei ole juuri nyt myydä. Voimme koittaa tarvittaessa muutamien vuosien päästä uudestaan. Asuntomme on ollut myynnissä Oikotiellä neljättä päivää ja tulevana sunnuntaina pidämme yleisen ensinäytön. Rennoin ja optimistisin mielin asunnonmyyntiin!

Tässä muutama kuva myynti-ilmoituksestamme. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!