maanantai 21. lokakuuta 2013

Touhusunnuntai

Eilen vietimme urheilullista päivää. Lauantaina illan vietto ystävillä ei onneksi painanut, joten lähdimme aamupäivällä sunnuntaiseen tapaan uimahalliin. Merkittävä virstanpylväs on saavutettu - Batman on oppinut uimaan. Testasimme myös isoa allasta ja hyvinhän se sujui. Pankkiiri on viime aikoina vienyt poikia uimaan mun jäädessä siivoilemaan kotia, joten pienen tauon jälkeen näin molempien kehityksen selkeästi. Molemmat niin rakastavat pulikoimista ja vauhti on sen mukaista.


Lohikeittolounas ja päikkärit venyivät pitkäksi, mutta tahdoimme ehdottomasti mennä nauttimaan raikkaasta syyspäivästä. Päätimme lähteä viiden aikoihin kävelylle Gallen-Kallelan Museon kahvilaan. Sinne kävelee meiltä sellaiset kolmisen varttia. Otin kameran mukaan ja sain napsittua aika mukavia otoksia auringon hiljalleen laskeutuessa.

Kävelyn aikana Batmanin päähuolenaiheena oli muun muassa kuka esikuvistaan on syntynyt ensin Olli Herman, Wayne Rooney vai Kurt Cobain ja kuka niistä on kovin jätkä. Myös jälkimmäisen kohtalo jäi painamaan mieltä ja Batmani pohti kuolikohan Kurt siihen kun se lähti kävelemään vaaralliseen metsään. Päädyimme yhteistuumin, että niin sen täytyi olla.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Tosi kaunista!
  -Lisbeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oli kyllä upea päivä taas. Näitä lisää!

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!