maanantai 7. lokakuuta 2013

Varman Lastenjuhla

Mun äidin ja siskon työpaikalla järjestetään joka vuosi syksyllä työntekijöiden lapsille ja lapsenlapsille juhlat. Viime vuonna mun äiti vei Batmanin sinne, mutta tällä kertaa oli estynyt. Saimme erityisluvan osallistua juhliin poikien, siskon ja siskontytön kanssa. Batman muistelee edelleen viime vuoden juhlia mm. Mimin ja Kukun ansiosta. 

Tällä kertaa juhlissa oli mm. Peppi Pitkätossu, pomppulinna, merirosvomiekkailua, taikuri pellen esitys, askartelua karkeista, kokkikoulu, kasvomaalausta ja temppurata. Lopuksi lapset saivat herkutella hodareilla ja jäätelöllä. Todella hauska perinne. Lapsille on mielenkiintoista päästä tutustumaan vanhempiensa/isovanhempiensa työpaikkaan. Mielikuvat työnteosta voi tosin hieman olla väärät. Robinille ei ilmeisesti tämä työpaikka asia auennut, sillä se hokee edelleen, että oltiin "Petti Pitkätossulla" kylässä. Samapa tuo, kunhan oli hauskaa. Ensi vuonna taas!3 kommenttia:

 1. Olipa hauskat juhlat ! Oi jospa oisin ollut mukana ! Titta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa ja kolmisen tuntia hurahti niin, ettei edes huomannut. Onneksi pellellä ei ollut isoa irtonenää, Batman kun pelkää noita maskeerattuja klovneja. ;)

   Poista
 2. Toivottavasti en pelästyttänyt Batmanii :)

  VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!