lauantai 26. lokakuuta 2013

Viikon tärpit

Tässä tulee kuluneen viikon parhaat palat jokaisen perheenjäsenen näkökulmasta.

Robin
Tämä pikkumies on kova sokerisien herkkujen ystävä. On ne veljekset vaan niin erilaisia keskenään.  Kun karkkipäivänä isoveljelle riittää helposti kourallinen karkkia joka perjantai, eikä suklaa edes maistu, niin pikkuveljelle ei millään meinaa riittää pelkkä tikkari kerran viikossa. Robinin viikon parhaisiin hetkiin kuuluu varmasti eilinen perjantai-ilta kun sai tikkarin lisäksi isoveljeltään muutaman hedelmäkarkin.

Batman
Keskiviikon sirkuskoulussa Batman oppi seisomaan päällään. Kotona kärrynpyörän ja eri liikkeiden harjoittelu jatkuu kovasti. Ensi viikolla pikkuveli pääsee vierailulle ohjatulle tunnille ottamaan oppia isoveljestään.

Batman sai elämänsä ensimmäisen kutsun tarhakaverinsa synttäreille, joihin vanhemmat ei tule mukaan. Jännitys on käsinkosketeltavaa vaikka juhliin on pari viikkoa aikaa.

Pankkiiri
Halusin, että Pankkiiri tutustuu tämän syksyn suureen intohimooni, eli Elixian 3D Strength-  ryhmäliikuntatuntiin. Vein siis Pankkiirin torstaina ohjatulle todella rankalle, mutta sitäkin antoisammalle ja palkitsevammalle tunnille. Kuulemma "vähän sama kun käsismatsissa", eli yhdistelmä liikkuvuudesta, lihaskunnosta ja sykkeen nousemisesta. Tässä lajissa tarvitaan myös taktikointia, että setin jaksaa kunnolla loppuun saakka. Uskaltaakohan se enää ensikerralla mukaan?

Eilen oli Pankkiirin työpaikan "virkistys"päivä. Tänään aamulla uni maistui.

Minä
Käyn vaa'alla harvoin. Yleensä noin pari kertaa vuodessa. Enhän mä nyt mikään masokisti ole! Uskaltauduin tänään astua tuomiolle sitten viime kevään ja kerrankin yllätyin postitiivisesti. Lasten saannin jälkeen ensimmäistä kertaa vaaka näytti samoja lukuja kun 27-vuotiaana ensineuvolassa. Naisen pieniä, suuria iloja!

Tänään illalla pääsen siskoni kanssa PMMP:n jäähyväiskeikalle. Vähänkö kivaa!

Ostin eilen kukkia huomista asunnon näyttöä varten. Ikävä kyllä ruusut olivat jo tänäaamuna hieman nuukahtaneet. Toivottavasti tämä sateinen sää saa ihmiset huomenna liikkelle. Peukut pystyyn!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!