tiistai 21. tammikuuta 2014

Supersankareita, onko heitä?

Eilen Batmanilla noussut kuume pitää meidät tänään sairastuvalla kotosalla. Lähes kaikki kohta viisivuotiaan jutut pyörivät eri supersankareissa. Olen itse sitä myötä viisastunut huomattavasti sillä saralla. Olen oppinut, että Stan Lee on Marvel hahmojen (eli suurimman osan tunnettuja supersankareita) luoja, mutta näihin ei kuulu Batman, Robin ja Teräsmies. Ne ovat DC Comicsin tuotantoa. Batman on Bob Kanen ja Bill Fingerin ja Teräsmies Joe Shusterin ja Jerry Siegelin käsialaa (Piti tarkistaa nimet vielä Wikipediasta).

Kysyin Batmanilta, että jos se saisi olla yhden päivän ihan mikä vaan supersankari, kuka se haluaisi olla? Ylenvahva Hulk, lentävä Batman, lihaksillaan pullisteleva ukkosen jumala Thor vai kenties seittiä heittelevä, notkea Hämähäkkimies. Batmanin vastaus oli kuitenkin selkeä. Hän tahtoisi olla Avengers porukan Hawkeye, eli Haukansilmä. Haukansilmä on värikkääseen pukuun pukeutunut jousimies, joka omaa viinissään monenlaisia ns. "temppunuolia". Haukansilmä on jokseenkin uhmakas ja voimakkaan itsetietoinen, joten hän on usein napit vastakkain joukkueiden muiden jäsenten kanssa. (Wikipedia). Ei mitään erityisiä supervoimia. Silti ihailtavaa rohkeutta ja sisäistä voimaa. Aikalailla saavutettavissa olevia supersankarin piirteitä. Ei kun kauppaan ostamaan Batmanille synttärilahjaksi jousipyssyä. NOT. 

Kuka supersankari itse haluaisit olla? Mä olisin ainakin Fantastic Fourin Storm (Näkymätön Nainen), sillä se osaa muuttua näkymättömäksi. Voisi olla kärpäsenä katossa monissa mielenkiintoisissa tilanteissa. 

Batman sai huoneensa seinälle itsenä näköisiä tauluja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!