maanantai 13. tammikuuta 2014

Synttärien humaa

Batmanin lähestyessä viiden vuoden ikää, alkaa lastenjuhlien rumba. Ensimmäistä kertaa kutsut ovat usein vain lapsille ja niissä panostetaan lapsille mieluisaan tarjoiluun ja ohjelmaan. Sankarin vanhemmat tarjoavat ilmaista lastenhoitoa ja kaikilla on niin mukavaa.

Batmanilla oli viikonloppuna kahdet tarhakavereiden viisivuotisjuhlat, molemmille päiville omansa. Ensimmäisiin poika jäi ilman vanhempia. Kyseessä oli tyttökaverin juhlat, joten meidän supersankarifriikki oli hieman hämillään prinsessa teemaisista kemuista. Kotiin poika kuitenkin saapui ylpeänä arteenetsinnästä löydetty Barbie- lahjapussi kainalossaan. Eilen me vanhemmatkin pääsimme nauttimaan naapurin mukavista synttäreistä. Pari tuntia meni hetkessä kun lapset osaavat aika hyvin jo viihdyttää toisiaan.

Batmanin omatkin syntymäpäivät lähestyvät uhkaavasti. Olemme tänävuonna pitämässä kahdet juhlat: yhdet lapsille, toiset sukulaisille. Muiden juhlista saa hyviä ideoita tuleviin lasten kesteihin. Mitä niitä nyt nyt on. Ongintaa, aasin häntää ja aarrekarttoja. Prinssinakkeja, jäätelökakkuja ja mokkapaloja. Katsotaan mitä nuori mies juhliinsa valitsee, luultavasti kaiken mahdollisen. Olihan se kutsumassa kaikki vajaa kolmekymmentä tarhakaveriaankin kotiinsa. Vähän jouduttiin kuitenkin karsimaan. Mutta kaikista uskomattominta tässä kaikessa on se, että lapsihan täyttää jo viisi vuotta! Vuoden päästä täytelläänkin jo esikouluhakemuksia. No, juhlitaan ensin nämä vielä kuitenkin niin pienen pojan juhlat alta pois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!