tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hullut ostokset

Hullujen verkkokaupan ostokset saapuivat tällä kertaa yllättävän nopeasti - molempien päivien tilaukset oli postissa eilen. Hain ne tänään. Palautuksia joudun tekemään, sillä yhdessä mekossa ja yhdissä Batmanin housuissa oli väärä koko. Muuten ostokset olivat yllättävänkin hyvät! 

Raitatoppi on kivan raikas ja mahtuu varmasti koko kesän. Parkatakki on malliltaan juuri nappi raskausmahan kanssa ja vaikka tilasin oikean kokoni, enkä isompaa, istuu se ainakin toistaiseksi oikein hyvin. Ja tärkeintähän on, että se on pitkäkestoinen ja tulee käyttöön sitten raskauden jälkeenkin. Takin pinta on hieman vettä hylkivää, joten varmasti käytännöllinen. Onkin ollut pikku hiljaa takkien kanssa vähän pulaa kasvavan keskivartalon takia. Toivottavasti ilmojen suhteen ei enää pitkään ulkona takkeja tarvita ja saan käyttööni myös Hulluilta löydetyt uudet mukavat nahkaballerinat. Batmanille ostetut Adidaksen tarralenkkarit näyttää hyviltä, pitää vielä illalla sovittaa niitä ennen lopullista ostopäätöstä. Nyt ei muuta kun ylös, ulos ja pihalle!

 

2 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä!
  Raitatoppi on paras, täydellinen raskausmasun toppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika nappilöytöjä ja tarpeseen tulee. Raitaa näkee aika usein raskausmasujen pettona, jokin juttu siinä taitaa olla! :D

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!