perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ultrassa

Oltiin tänään rakenneultrassa. Vauvalla kaikki hyvin, eikä ultrakuvaus näyttänyt mitään hälyyttävää.

Edellisien raskauksien rakenneultratutkimuksissa vauvat liikkuivat ja potkivat menemään niin, että kätilöllä oli vaikeuksia saada mittoja otettua. Nyt tilanne oli päinvastainen. Vauva liikkui kyllä, mutta hyvin rauhallisesti. Tämä oli hyvä asia mittojen ja elimien tutkimisen kannalta, mutta sukupuolen selvittäminen oli lähes mahdotonta. Vauva kun piti polviaan tiukasti yhdessä etumuksen suojana.

Oltiin jo luovuttamassa ja asennoitumassa odottamaan vielä reilu neljä kuukautta, kunnes kätilö onnistui harhauttamaan vauvaa. Kovasti kuulemma tytöltä näyttää. Naureskeltiin, että poikien kohdalla ei ollut mitään epäselvyyttä sukupuolesta kun molemmat ylpeänä heiluttelivat "kameralle" sukukalkeuksiaan. Nyt tyttö on siveyden sipuli. Ja hyvä niin. Olisiko meidän vuoro saada pieni, rauhallinen tyttö. No rauhallisuutta en usko ennen kun saan sen todistaa, eikä koolla ole juuri väliä, mutta tyttö se taitaa olla. Batman sai niellä pettymyksensä tulevan bändinsä komeasta kitaristista (itse toimii solistina ja Robin on rumpali), mutta eiköhän ajatus pikkusiskosta pian iloksi muutu. Itselleni jäi ainakin kestohymy huulille koko päiväksi. 

Peukalo suussa <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, pikkuprinsessa. Kolmas kerta toden sanoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa, vaikka poikakin olisi ollut aivan yhtä tervetullut. :D

   Poista
 2. Kahden villin pojan jälkeen nimenomaan rauhallinen tyttö on ollut kyllä jotain aika ihmeellisen kummallista :) kivoja ultrakuulumisia ja ihana kuulla, että kaikki on hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella. :D Miten sitä alussa osaisi edes suhtautua niin erilaiseen tulokkaaseen! Mutta vaihtelu todellakin voisi kirjaimellisesti virkistää. ;)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!