perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pienin vaatekaappi uusiksi

"Oletteko tehneet jo valmisteluja kotona uuden tulokkaan varalle?" Näin kysyttiin multa viime viikon neuvolakäynnillä. Olin ymmälläni ja vähän höperönä, että siis niin kun mitä? Selitin hätäpäissäni jotain pinnasängylle tilaa raivaamisesta meidän makkarissa. Jatkoin, että hankintoja ei juurikaan kolmannen lapsen kohdalla ole. Jälkikäteen kuitenkin tajusin, että vauvan vaatekaappi vaatii paljonkin päivitystä. Tälle asialle ei tosin olisi vielä lainkaan hoppu. Onneksi.

Aloin kuitenkin katsoa läpi meidän pojilta säästetyt pienet vaatteet ja tottahan se on, suurin osa auto- tai jalkapallokuviollisista ja vaalean sinisävyisistä söpöyksistä ei ole kovin tyttöystävällisiä. Eihän sitä nyyttiä aluksi voisi vähempää kiinnostaa mitä sen päällä on, mutta äitiä vähän kiinnostaa. ;)

Huomatessani pinot kierrätettävää vaattetta päätin varata pöydän lastentarvike itsepalvelukirppikseltä nimeltä Vekarakirppis. Mun sisko on kertonut paikasta hyviä kokemuksia. Meidän varaus alkaa pääsiäisen jälkeen. Myyntipöytä viikoksi maksaa 37 euroa, eikä yritys ota provissiota myynneistä. Nopeasti laskettuna pöydän hinta tulisi ainakin saada heittämällä kasaan. Voitto on tietysti kaiken vaivannäön jälkeen suotavaa. Olen pessyt ja hinnotellut jo suurimman osan vaatteista, urakka jatkuu ensi viikolla.

Vanhoista eroon päästyä, tarvitsemme uusia pikkuvaatteita. Aikaa on enemmän kuin tarpeeksi, mutta tarjonnan kartoittamisen aloitin huvikseni heti. Nettikauppoja selaillessani huomasin, etten löytänyt juurikaan mitään todella kivaa. En pidä ihan vaalean pinkistä, enkä suurimmasta osasta lilan tai rosan sävyistä. Beige on tylsä ja monet vihreän ja oranssin sävyt liian retroa. Tummanpunainen sopii musta paremmin pojalle kuin tytölle, mutta esimerkiksi tumman sininen ja keltainen voisivat olla ihan kivoja värejä isommalle tytölle. Muutenkin jo käveleviä taaperoita on paljon helpompi pukea kivasti. Mutta mitä ihan pienelle vauvalle? Kai aikalailla samaa kuin poikavauvoille, mutta eri värisävyissä. Voiko sen pukea harmaaseen ja mustavalkoiseen? Myös kirkkaat sävyt valkoisella pohjalla miellyttää silmää. Taidan vaan vielä olla poikamoodissa, mutta eiköhän se tyttöjenkin maailma lähde tässä avautumaan. Hiljaa hyvää tulee. Ehkä tosta kuvakollaasista osa löytää tiensä meidän pienimmän vaatekaappiin.

Kuvat on H&M, Babyshop ja Polarnopyret verkkokaupoista

2 kommenttia:

  1. Mä olen aika paljon ostanut Elsille vaatteita Gapilta ja monet tykkää Nextinkin vaatteista :) Voi olla, että jossain vaiheessa laitan joitain Elsin vanhoja juttuja blogiinkin myyntiin ja mulla on tuo sama juttu eli pinkki ja lila ei ollenkaan miellytä silmää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, pitää tutustua niihin! Ja jään seuraamaan blogiasi kirppistä odotellessa. ;) Vaikuttaa siltä, että makumme on aika sama. :)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!