torstai 24. huhtikuuta 2014

Kirppiksellä

Olen ollut kotona Robinin kanssa nyt kaksi kuukautta. Kotona on päivisin varsin mukavaa ja rauhallista. Tai eihän me kirjaimellisesti kotona paljon olla, lähinnä lounas- ja päikkäriaikaan. Muuten ollaan liikenteessä ja ulkosalla. Meillä on Robinin kanssa selkeät rutiinit ja menot. Kaksi kertaa viikossa on kerho serkun kanssa, torstaisin on mummipäivä ja perjantaisin vapaapäivä isoveljen kanssa. Mulla on siitä oikeutettu tilanne, että saan kiitettävästi omaa aikaa ja mahdollisuuden salilla käymiselle ja lepäämiselle.

Tänään vapaapäivänä vein Vekarakirppikselle poikien pientä vaatetta ja pistin myyntipistettä pystyyn.  Vaikutti, että mulla oli aika sopivasti tavaraa myytävänä, ettei myyntipaikka täyttynyt liiaksi tavarasta ja että valikoimaa on helppo silmäillä. Viikon myyntiaikana ehdin käydä muutaman kerran lisäämässä tavaraa ja siivoamassa pistettä.

Samalla tietysti silmäilin muiden myyntipisteet läpi ja tein edullisia löytöjä vauvalle. Myynnissä oli ihan kaikkea lastentarviketta leluista ja varusteista eri ikäisten vaatteisiin. Panostin tällä erää ihan pienien 50-62 koon vaatteiden bongaamiseen. Saldona kolmet housut, välikausihaalari, kuusi bodya, yökkäri, mekko ja pipo. Yhteensä nämä maksoi vaivaiset 22 euroa. Aika vaaleaa yleisväritystä, mutta löytyi sieltä muutama väripilkkukin. Yhdet minihousut ovat luumun väriset, yökkärissä on pinkki pohjaväri ja Popin body on tummanpunainen. Benettonin beige mekko oli super söpö ja pakko ostaa, vaikka tiedän koon 56 mekon olevan aika epäkäytännöllinenm ja lyhytikäinen. Valkoinen ulkohaalariasu kokoa 62 oli hyvä löytö ja menee ehkä juuri sopivasti syyskauden ajan.

Vekarakirppiksen yhteydessä on kätevästi lasten leikkipaikka ja kahvila. Kaiken kaikkiaan paikka vaikutti käymisen arvoiselta kirpparilta ja aion jatkossa ehdottomasti käydä siellä niin myynti- kuin shoppailumielessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!