keskiviikko 21. toukokuuta 2014

11 totuutta minusta

Sain pitkästä aikaa blogihaasteen. Kiitos  Villa Valko haasteesta, otan sen mieluusti vastaan! Ideana on vastata yhteentoista kysymykseen ja laittaa haaste eteenpäin yhdelletoista bloggarille. Täältä pesee. 

1. Miksi kirjoitat blogia?

Blogi on loistava kanava jakaa kuulumisia valokuvien ja höpinöiden muodossa. Blogin kirjoittaminen on mainio harrastus niin valokuvaamisesta kuin kirjoittamisesta nauttiville. Blogi toimii myös mainiona päiväkirjana, johon voi palata muistellakseen mennetiä tapahtumia. 2. Mikä inspiroi sinua?

Uudet sisustusjutut ja ideat. Niitä saan lehdistä, blogeista, mainoksista, omasta päästä - you name it. Usein ispiroidun mielessäni johonkin kotiprojektiin juuri nukkumaanmennessä tai keskellä yötä. 

3. Mistä haaveilet?

Pidemmästä Thaimaan matkasta viisihenkisellä perheellä mahdollisesti jo tulevan vuoden sisällä. 

4. Mikä on kotisi paras paikka ja miksi?

Mun silmää miellyttää eniten meidän olkkarin "lukunurkka", joka on suoraan vastapäätä sohvaa, jossa vietämme paljon aikaa. Harvoin kukaan edes istuu lepakkotuolissa, mutta se sopii meistä hyvin uuden kirjakaapin viereen. Myös Pankkiirin isoisän vanha taulu on kaunis. Keittiö on myös hyvin mieluinen paikka, sillä tykkään tehdä ja ennen kaikkea nauttia hyvää ruokaa perheen kera. Jokapäiväinen arkiruoankin väsääminen on ihan mukavaa ainakin silloin kun lapset antavat tehdä sitä rauhassa (tai auttavat sovussa). 5. Ketä ihailet ja miksi?
Ihailen useitakin henkilöitä. Tällä hetkellä voisin mainista vaikka, että ihailen päiväkodin henkilökuntaa, joka jaksaa ammattitaidolla hoitaa lapsiamme mukisematta. Mulla ei olis hermoja hetkeksikään siihen ammattiin. 

6. Mikä on lempimatkakohteesi ja miksi?

Yksi kestosuosikeistani on Italia ja erityisesta Toscanan alue. Olemme matkustaneet sinne lähivuosina kolme kertaa ja vaikka paljon alueelta on jo nähty ja koettu, tiedän meidän sinne taas palaavamme. 
7. Mikä on seuraava sisustushankinasi?
Olen pitkään haaveillut isosta villamatosta olkkariimme. Vaalean harmaansävyinen, ei liian graafinen mahdollisimman suuri matto olisi ihana. Niiden hinnat ovat kuitenkin usein katossa, joten hankinnan ajankohdasta ei ole vielä tietoa. 

8. Mistä olet ylpeä?

Olen ylpeä perheestäni ja siitä, että olemme ainakin toistaiseksi onnistuneet kasvattamaan lapsistamme jotenkin tähän yhteiskuntaan sopivia, joskus hyvinkin käyttäytyviä ja ystävällisiä yksilöitä. Kasvatuksessa pahin on varmasti vielä edessä, mutta onneksi vanhempana kasvaa kaiken aikaa. 9. Mikä on lempiesineesi?
Tää on vaikea...tietysti yksi suosikeista on oma puhelin, mutta haluan keksiä tähän jotain omaperäisempää. Juuri tällä hetkellä pidän todella paljon uudesta Pilgrimin käsikorustani, jonka hankin viime Ruotsin reissulta. Se on ihanan siro ja kevyt, eikä sitä tarvitse poistaa kädestä esim. urheillessa tai nukkuessa. Koru sopii hyvin myös valkoiseen kellooni. Käytännöllinen ja kaunis. 
10. Minkä taidon haluat oppia ja miksi?

Haluaisin oppia ajamaan autolla kunnolla. Olen ajanut ajokortin jo heti aikuistuttuani, mutten koskaan suorittanut kakkosvaihetta, sillä en pitänyt ajamisesta. Nyt perheenäitinä haaveilen hoitavani kortin kuntoon ottamalla lisäajotunteja. Ajomahdollisuus helpottaisi monessa tilanteessa arkea. 

11. Mikä on elämässäsi juuri nyt parasta?

Fakta, että saan olla kotona ja nauttia lasten seurasta vielä kun he ovat pieniä. Vaikka joskus kaipaan työelämään ja kotona on rankkoja päiviä, ymmärrän tämän aikajakson arvon. Ja tietysti se, että edessä on vuoden kohokohta - pitkä, kuuma kesä. Sitten haaste tulee laittaa eteenpäin yhdelletoista alle 200 Blogger lukijan blogille. Kysymykset saavat olla samoja kuin minulla, ne olivat sen verran hyviä. Blogit ovat: 

- Kuperkeikkakoti
- Maja
- Mööpeli
- Niklastar
- Pientä sisutusterapiaa
- Projektina koti
- Linda Jessica
- Toinen kattaus
- Kotiolotila
- Ainoa
- Ama's

Olkaapa hyvät. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!


7 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmottautuu :) Kiva löytää blogi missä suhteellisen samanikäinen äiti kirjoittelee! :) Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogini - niin minäkin sitä kautta sinun! :)

   Poista
 2. Loistavat vastaukset Veera! Kiva että vstasit haasteeseen näin nopsasti. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! :) Yritän laittaa toteutukseen tässä jossain välissä. Jään joka tapauksessa seurailemaan mukavalta vaikuttavaa blogiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Aurinkoista kesää :)

   Poista
 4. Kiitos, pitääkin toteuttaa tässä jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!