torstai 8. toukokuuta 2014

Sirkuskoulussa

Hullu hevonen, makkara, banaani, sisilisko, päällä seisontaa ja tuplakuperkeikkaa. Siinä muutamia Batmanille kovin tutuksi tulleita sirkuskoulutermejä. Nyt pojalla on kaksi kautta kyseistä harrastusta takana ja intoa edelleen riittää. 

Eilen oli sirkuskoulun kevätkauden päättäjäiset - 1,5 tuntia hauskaa ja monipuolista jumppaamista. Saatiin ottaa Robin mukaan testaamaan, josko syksyllä alkaisi pikkuveljenkin voimisteluharrastus. Lähinnä arvoitus oli siinä, että riittääkö maltti keskuttymiseen ja ohjeiden noudattamiseen. Batman sai silminnähden itseluottamusta kun sai näyttää veljelleen osaamistaan. Myös super mukava ohjaaja huomio tilanteen ja antoi Batmanille extra huomiota. Batman halusi auttaa veljeään helpoimmissa tempuissa ja kannusti Robinia osallistumaan myös hankalampiin voimisteluliikkeisiin. 

Yleensä tunti on 45 minuutin pituinen, mutta nyt viimeisellä kerralla vietettiin tuplatuntia. Se oli ehkä hieman liikaa nuorimmalle, mutta normaalin tunnin mitta onnistunee mainiosti. Näin ollen syksyllä sirkustouhuissa jatkaa näillä näkymin molemmat veljekset. 

Tuplakuperkeikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!