tiistai 19. elokuuta 2014

Vaatekaapin piristyksiä syksyksi

Olin tänään aamupäivän kaupungilla shoppailemassa ja hoitamassa asioita. Stockmannilla viihtyi näin sadepäivänä helposti yli kolme tuntia - välillä salaattilounasta, kahvia ja jäätelöä nauttien. Listalla oli vauvahankintoja (tylsiä sellaisia), kummilusikan kaivertamista, meikkiostoksia, synttärilahjan sekä mulle pienempi mahaisena syysvaatteiden etsintää. Sovittamatta on toki pieni riski vaatteiden istuvuudessa, mutta 14 päivän palautusoikeus voi jopa hyvällä tuurilla olla mahdollinen. 

Ostin kaksi paitaa ja yhden mekon syksyä ajatellen. Paidat olivat malliiltaan lyösiä, eikä niiden istuvuus ole niin tarkkaa. Mekon kanssa pitää vaan toivoa parasta. Kaikissa vaatteissa on imettäminen (ainakin jotenkin kikkailemalla) mahdollista. Nyt kun pitää seuraavat kuukauden miettiä sitä tosiasiaa. Onneksi muoti on tällä hetkellä mukavan pehmeää ja anteeksiantavan löysää. Vauvavatsan kun ei yleensä tunneta jäävän kokonaan synnytyssairaalaan. 

Kaulahuivit, nahkatakki, nilkkurit, tennarit, nahkasaappaat, villatunikat, eri kuosiset leggarit, farkut. Pitkän hellekesän jälkeen syksyn pukeutuminen on kovin tervetullut! Vai mitä mietä olette?

Mangon ihanan löysä vaalea paita löytyi alennustangosta. Menee hyvin mm.pillifarkkujen kanssa.
Vero Modan pitkä pusero voisi mennä esim. mun uusien seepraleggarien kanssa. 
Mangon sinivalkoinen mekko voisi toimia mustien sukkahousujen ja nahkasaappaiden parina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!