perjantai 8. elokuuta 2014

Eka päiväkotiviikko

Poikien ensimmäinen päiväkotiviikko on takana. Se on mennyt oikein mallikkaasti! Robin on päiväkotitätien mukaan "kuin luotu päiväkotielämään", eli sopeutunut todella hyvin uuteen arkeen. Hänen mukaansa päiväkotipäivä jää pahasti kesken kun tulen hakemaan pian päikkärien jälkeen ja iltapäiväulkoilu tapahtuu omalla pihalla. Näin lyhyttä päivää (ja viikkoa) on tarkoitus pitää kuitenkin jatkossakin. 

Batman oli taas maanantaina pitänyt niin tarkasti huolta pikkuveljestään, että huolehtiminen taisi käydä voimille. Tiistaina nimittäin oli ollut vaikeampi päivä ja aamusella itketty koti-ikävää pikkuveljen ihmetellessä veljensä porua. Batman on kuitenkin myöntänyt, että päiväkodin alkaminen oli vaan kiva asia, varsinkin kun päivät ovat noin lyhyitä ja perjantai aina vapaata. Ottaa kuitenkin varmasti aikansa, että arki täysin tasoittuu ja rutiinit tulevat tutuiksi. Hyvään alkuun voi myös tulla takapakkia, kun alkuhuuma menee ohi. 

Itse olen levännyt ja hoitanut käytännön asioita kuntoon. Koti on tullut siivottua ja vaihdettua hieman värikkäämmät pinnatuolit lastenhuoneesta keittiöön. Salillekin olen pari kertaa päässyt tekemään rauhallista liikuntaa. Myös lounastreffit ja kampaaja mahtuivat kalenteriin. Näin kolmannella kierroksella osaa viimeistään arvostaa tätä loppuraskauden vapaampaa aikaa, enkä liion odota vauvaa syntyväksi ennen laskettua aikaa. Muutaman viikon päästä alan varmasti olla jo eri mieltä. ;) Loppukiri on käsillä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!