tiistai 12. elokuuta 2014

Kadonnut pesänrakennusvietti

Ikkunoiden pesu, uunin hinkkaus, kylppärin kiilottaminen, vaatehuoneen järjestäminen. Onhan noita. Tyypillisiä loppuraskauden pesänrakennusviettiin kuuluvia siivoustoimenpiteitä. Meilläkin niitä löytyisi kyllä. Kohteita, mutta ei viettiä.

Oli mulla energiaa ja intoa kodin laittamiseen ekassa ja muistaakseni tokassakin raskaudessa, mutta nyt ne on täysin kateissa. Jos kerran viikossa jaksaisi imuroida, niin hyvä. Mielummin vietän nämä viimeiset päivät ennen synnytystä tehden asioita, joista oikeasti tykkään. Kuten sohvalla löhöäminen sarjoja katsellen, päiväunista nauttien, salilla kevyesti liikkuen ja kavereita lounastreffeillä tapaillen. Ja hyvällä omallatunnolla. Iltapäivät/alkuillat menee mukavasti poikien kanssa ulkoillen. Ehkä sitä on oppinut olemaan terveellä tavalla hieman itsekäs. Ja kokemuksesta muistan, että pian taas mennään niin vauvan ehdoilla, eikä hetkeen todellakaan juosta salilla tai lounastreffeillä. Nyt on mun aika.

4 kommenttia:

 1. Todellakin! :) Kohta oot hetken vauvassa kiinni ja oma minuus on jossain kaapin pohjalla. Mä kyllä huomaan, että tokan neidin jälkeen olen ollut itsekkäämpi ja ottanut omaa aikaa ja antanut lapset hoitoon herkemmin kun ekan jälkeen.

  Siivous kuulostaa tutulle! Molemmissa raskauksissa loppuun asti vedin jotain järjetöntä suursiivousta :D

  Tsemppiä h-hetkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Kyllä tässä alkaa jo pian varmaan olla valmis luopumaan mahastakin ja aloittamaan vauvarumba taas uudestaan Siihen asti tulee vaan nauttia, jos kunto pysyy yhtä hyvänä kuin tähän saakka. :)

   Poista
 2. Juuri näin! Voit vaikka vinkata pankiirille tai muille läheisille, että siivooja tekemään suursiivouksen sillä aikaa kun on synnärillä olisi loistava ponnistuslahja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, pistetään eteenpäin. ;)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!