maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pieniä ihmeitä

Ihmeiden aika ei ole ohi. Tässä muutamia viikonlopun arki-ihmeitä.

Ihme, ettei Robinille käynyt eilen pahemmin. Jo kolmas todennäköisesti naamaan loppuiäksi jäävä arpi on nyt tosiasia. Pojat heittelivät leluilla toisiaan pihalla ja Robin sai pahan osuman otsaansa. Verta valuva vekki, verinen pipo ja koko perheen vallannut pieni paniikki. Vuoto kuitenkin tyrehtyi, mutta henkiset traumat ovat pysyviä. Nykyään sitä aika usein toivoo vaan, ettei ne tappaisi toisiaan. On se niiden meno vaan niin rajua.

Batmanilta irtosi sunnuntaina toinen maitohammas. Ikävä kyllä se hävisi aamupalapöydässä, mutta päättelimme hammaskeijun käyneen nappaamassa sen. Arvelumme osoittautui oikeaksi kun tänään aamulla tyynyn alle oli ilmestynyt vitosen seteli.

Skippasin Hullut Päivät kokonaan. Ekaa kertaa ikinä en edes avannut kotiin postitettua esitettä saatikka käynyt nettikaupassa tai kivijalassa. Se, jos jokin on ihme.

Usein viikonloppu, jolloin ei tehdä juuri mitään tarkoittaa kaaosta ja hullun myllyä. Tällä kertaa niin ei ollut. Vaikkei juurikaan kummia puuhattu, oli meillä ihan mukavaa kotosalla ja lähipiirissä. Pojat jopa ajoittain leikkivät yhdessä (ja sovussa).

Mukavaa pääsiäisviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!