perjantai 27. marraskuuta 2015

Joulukorttikuvat - Behind the scenes 2

Pian on joulukorttien lähettämisen aika. Niin kauan kun lapset ovat pieniä, on teoriatasolla hauskaa ottaa heistä jouluinen yhteiskuva muistoksi kummeille ja sukulaisille. En tiedä muista lapsiperheistä, mutta meidän huushollissa joka vuotisten joulukorttikuvien ottaminen on aikamoinen härdelli. Ei siinä tohinassa kauaa kestä, mutta kolmen lapsen paikallaan pitäminen ja jokseenkin säädyllisien ilmeiden nappaaminen kameralle on turhauttavan hankalaa. Siihen kun lisätään vielä tonttulakit, joiden tulisi pysyä päässä, on yhtälö lähes mahdoton.

Kirjoitinkin aiheesta jo viime vuonna ja tänä vuonna homma oli vielä astetta vaikeampaa. Edellisellä kerralla Kirppu itki, mutta nyt se ei suostunut olemaan poikien sylissä saatikka hetkeäkään paikallaan. Kuvat nähdessäni olin jo luovuttaa - lähetetään tänä vuonna vaikka piirustuskortit. Mutta kyllä niistä yksi ihan ok otos löytyi, josta kehitimme kortit. Tässä muutama kuva, joka ei tullut jostain syystä valituksi. Kummit ja mummit olkaahan valmiina. ;)


3 kommenttia:

 1. Hei,

  Päädyin blogiisi etsiessäni tietoa vauvan kanssa matkustamisesta Koh Lantalla. Ei siis liity suoraan postaukseen:) Mutta meidän vauva on suunnilleen saman ikäinen eli oliko teillä annettuna jo MPR-rokote kun lähditte? Miten isot pojat, oliko heillä rokote A- ja B-hepatiittia vastaan? Miten liikenne ko Lantalla? Oliko teillä turvakaukaloa? Pelottaa ajatus tuk tukista ja vauvasta rintarepussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Vauvalle ei annettu MPR-rokotusta, mutta pojat saivat yhdistelmä hepatiittirokotteet.

   Liikkenne on kovin erilainen kun meillä. Tuk tukit ja skootterit olivat katukuvassa vahvasti. Meillä ei ollut turvakaukaloa mukana. Kuljimme alle viisi kertaa tuk tukilla vauva rintarepussa.

   Oikein mukavaa matkaa teille, Koh Lanta on aivan mielettömän ihana paikka!

   Poista
 2. Kiitos!! T aiempi anonyymi kyselijä

  VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!