keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Laivalla

Kävästiin taas Ruotsissa risteilyllä. Varatessa huomasimme maininnan, että kyseinen risteily on täynnä nuoria opiskelijoita, mutta ajattelimme, että mikäs siinä. Laiva olikin muuten lähes tyhjä, joten paikka haluamaansa ravintolaan oli helppo löytää. Leikkipaikalla sai myös olla omassa rauhassa ja Kirppu viihtyikin useaan otteeseen pallomeressä. Miinus tässä merirosvoteemaisessa bileristeilyssä oli se, että Muumidiscot oli peruttu ja laivan pääravintola oli varattu yksityistilaisuudelle. Siitä pojat hieman pettyivät, muttei se matkaa pilannut. Olipahan enemmän aikaa leikkipaikalla hillumiselle.

Pääsimme muutama kuukausi sitten kultajäseneksi Tallink Siljan bonusjärjestelmässä. Tämä tarkoittaa lukuisia lisätarjouksia ja ilmaisia risteilyitä. Saimme tälläkin kertaa perhehytin normaalin Promenade- hytin hinnalla (joka sekin maksettiin pisteillä). Tästä saimme tietää vasta satamassa ja sekös riemastutti meitä. Perhehytti on huomattavasti tilavampi, sillä siinä on neljän normaalin sängyn lisäksi tilava vuodesohva. Pojat halusivat nukkua samassa sängyssä ja Kirppu nukkui mun vieressä, joten meille jäi pari sänkyä jopa vapaaksi. Ei se kuitenkaan mikään tilaihme ollut ja täyttyi heti meidän romppeista. Ensi kerralla ehkä vielä vähän tilavampaan. ;)

Kävimme sateisen Tukholman Vanhassakaupungissa syömässä. Näin ehdimme takaisin laivaan ajoissa, että perinteiselle uimiselle jäi mukavasti aikaa. Pankkiiri veikin lapset laivan kylpylään mun vähän levähtäessä. Syötiin rauhassa ja ihailtiin promenaden akrobatiaesityksiä. Ihan hauska lyhyt irtiotto ja lapset kyllä rakastaa tosi paljon Muumilaivaa, vaikkei muumeja tällä kertaa nähtykään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!