perjantai 20. marraskuuta 2015

Vastoinkäymisten viikko

Moikka taas! Meillä on ollut tässä lähiviikkoina vähän vastoinkäymisiä. Näistä johtuen myös blogin kirjoittaminen on saanut jäädä. Sairastelut ovat piinanneet varsinkin perheen pienempää, mutta myös Batman aloitti eilen antibioottikuurin kivuliaaseen korvatulehdukseen, joka tuli kuumeilun kera. Kirppu alkaa olla parempaan päin yli viikon flunssailun jälkeen. Taapero on kuitenkin edelleen köhäinen ja mennä jolkottaa räkä poskella. Itse olen ollut vaihtelevassa kunnossa, flunssaa on tullut ja mennyt. Näiden sairastelujen takia meillä jäi Pankkiirin kanssa kovasti odotetut kaverin väitöstilaisuuden jatkobileet väliin.

Eikä tässä kaikki. Samana päivänä (pe 13.päivä) kun jouduimme jättämään juhlat väliin, roiskui läppärin näppäimistölle vettä. Se simahti samantien. Lähes pahin vahinko sen suhteen oli totta. Sekä näppäimistö, että näyttö olivat rikki. If vakuutusyhtiön ripeän toiminnan ja ennen muuta Sellon Tector- liikeen super hyvän palvelun ansiosta saimme koneen tänään - tasan viikko vahingosta - takaisin kotiin. Onneksi valokuvat tai muut tiedostot eivät kuitenkaan vahingoittuneet. Mutta miten sitä voikaan ihminen olla hukassa ilman rakasta läppäriään. Joo, tiedän. Varsinainen ensimmäisen maailman ongelma.

Muuten nämä sadepäivät ovat menneet suhteellisen nopeasti ja odotamme kovasti jo talven ja joulukuun alkamista. Jotain talvivaloja olen kotiin jo saanut asennettua. Isoimmat pojat suuntaavat viikonlopuksi fudisleirille loppuperheen ottaessa sillä aikaa toipilaina rauhassa. Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!