perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lastenjuhlat

Vietimme eilen Robinin kaverisynttäreitä. Juhlat siirtyivät sunnuntaista Kirpun vatsavaivojen takia. Arki-illan juhlat vaativat vähän erillaista valmistautumista, mutta pääsimme suhteellisen helpolla. Esivalmisteluja oli tehty hyvissä ajoin ja olin laittanut osan leipomuksistani pakkaseen. 

Tarjolla oli nakkirullia, pikkusuolasta, snäkkiannos "rehuja", sekä marenki-marjakakkua. Suurin hitti oli kinuskipalat. Juhlilla ei ollut varsinaista teemaa, mutta värit ja tietty lapsellisuus sekä leikkisyys olivat mukana kemun koristeluissa. 

Paikalle pääsi yhteensä yhdeksän lasta (plus Kirppu), joista kaksi tyttöä. Ohjelmassa oli lahjojen avaamisen jälkeen kynttilöiden puhaltaminen ja laulaminen herkutteluhetken yhteydessä. Tämän jälkeen oli leikkimielinen lasten tietovisa, jossa ei kilpailtu vaan kysyttiin kaikille sopivia kysymyksiä, joihin kaikki halukkaat saivat vuorollaan vastata. Palkintona visasta oli kaikille ongella saalistettava minilahja. Tämän jälkeen oli vapaata leikkimistä. Juhlat kestivät puolitoista tuntia, mikä on meistä aika maksimi aika lasten vanhemmittomille kotikutsuille. 

Juhlat olivat varsin onnistuneet. Vauhtia riitti ja tärkeintä oli, että kaikki vaikuttivat viihtyvän ja sankari oli todella onnellinen. Kiitos osallistujille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!