keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Alku

Lastenkin arki on alkanut. Tai varsinainen se alkaa vasta ensi viikolla kun Batmanin päiväkoti avaa ovensa. Mutta tämän viikon pojat saavat viettää laatuaikaa mumminsa ja serkkunsa kanssa. Arkirutiinit ovat täydessä vauhdissa.

Pääasiassa arjen alku on mennyt kivuitta. Robin on muutenkin niin mummin poika, että vaikeuksia sinne menon kanssa ei ole ilmennyt. Myös ikävä "Akki" serkkua on ollut ilmeinen. Aamulla ja illalla äidin "sykky" on kuitenkin normaalia mieluisampi paikka.

Batman on sitten hieman eri juttu. Poika sai mukavan kevyen laskun päiväkodin sosiaaliseen sirkukseen. Huomaa kuitenkin, että ikätovereiden seura on jo kaivattua. Batmanin turhautuminen pelkkään aikuis- ja taaperoseuraan ilmenee iltaisin riehumisella ja pikkuveljen mätkimisellä sekä tottelemattomuudella. Nukkumaan mennessä myös huomaa, että tarhaan paluu mietityttää. Kuitenkin mummin mukaan päivät menevät onneksi rauhallisissa merkeissä ja päikkäritkin nukutaan sovussa. Arvostan.

Meillä on Pankkirin kanssa molemmilla vielä rauhallista työpaikoilla, mikä on mahtava asia. Suoraan täysillä pyörivään oravanpyörään hyppääminen olisi ahdistavaa. Voi nauttia vielä stressittömistä kesäilloista ja -viikonlopuista. Mitä sitä keksisikään ensi viikonlopulle kun kalenteri näyttää tyhjää ja hellettä pukkaa?

Ahdistaako arki?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!