lauantai 20. heinäkuuta 2013

Välipäivät

Kesälomasuunnitelmamme mukaan meille jäi mökkeilyn ja road tripin väliin nelisen välipaivää, jotka oli tarkoitus viettää pääkaupunkiseudulla vähän niin kuin perstuntuman mukaan, Tähän mahtui joka päivälle jotain erillaista ja säät olivat vähintäänkin kohtalaiset.

Torstaina Tall Ships Race

Kuten kaikki muutkin, mekin haluttiin käydä ihailemassa suuria purjelaivoja Helsinkin keskustassa. Tapahtuma oli todellakin piipahtamisen arvoinen, koko Hietalahden lähialue oli täynnä erillaista ohjelmaa. Käytiin kolmessa eri laivassa sisällä ja satuttiin näkemään paraati, jossa kaikki venekunnat marssivat meidän ohi eri varusteissa riemulaulujen saattelemana. 


Perjantaina Porvoo

Joka kesä ollaan käyty perheen kanssa sympaattisessa Porvoossa. Nyt tiesin jo työpaikan kesäpäivän perusteella loistavan ravintola Gabrielin, johon halusin viedä perheen pizzalle. Päivän aikana sateli välillä rankastikin, mutta satuimme lähes joka kerta olemaan juuri kuuron aikana sisätiloissa. Kävimme kurkkaamassa Porvoon Tuomiokirkkoa sisältä ja kahvilla vanhassa kaupungissa. Eikä Porvoon reissu ei ole mitään ilman Brunbergin karkkiliikkeessä asiointia.


Perjantaina tyttöjen ilta kaupungilla

Perjantai iltaan mahtui vielä parhaiden tyttökavereiden kanssa vietetty ilta kaupungilla kuohuvan merkeissä. Parhautta!

Skumppaillan asu (päädyin kuvista puuttuviin mustiin Tallinnan sandaaleihin)

Lauantaina eväsretki Kuusijärvelle

Tänään aamusella suuntasimme autolla pienelle uinti- ja eväsretkelle Kuusijärvelle, Vantaalle. Tosi lapsiystävällinen ranta, jossa laiturilla rajattu kahluualue. Kyllä pääkaupunkiseudulta löytyy mahtavia järvenrantakohteita!


Tänään aloitetaan pakkaamisrulianssi huomista reissua ajatellen. Joka kohteessa (Tulholma, Göteborg ja Oslo) on luvattu hellettä. Pakkaamisesta tulee siis sen puoleen helppoa.  Ei kun kohti uusia seikkailuja, vielä on lomaa jäljellä!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja teillä on aivan ihana reissu tiedossa!!! Nyt vähän harmittaa tämä oma saamattomuus matkojen suunnittelemisen kanssa, mutta ehkä me tsempataan ja järkätään jotain seuraavalle kahdelle viikolle :D

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!