keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Arkiruokareseptit osa 4

Feta-tomaattikeitto

- Fetapurkki (mä tykkään käyttää Pirkan salaattijuustokuutioita, koska ne pysyy hyvin koossa)
- 2 tomaattimurskaa (yrtti- tai valkosipuli)
- Iso sipuli
- Valkosipulia
- Yrttimauste (mä käytän unkarilaista Vegeta- maustetta)
- Paprikajauhe
- Basilikaa
- Halutessaan valkoviiniä

Tämä keitto on kuulunut jo pitkään meidän arkiruokavalikoimiin. Keitto on super helppoa tehdä ja siitä voi luoda erilaisia variaatioita. Yksinkertaisimpaan versioon tarvitaan vain tomaattimurskaa, sipulia ja fetaa. Kaikki muut raaka-aineet ovat plussaa.

Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää tomaattimurskat ja hieman vettä/viiniä. Mausta. Keitä miedolla lämmöllä n.10 min. Lisää loppuvaiheessa fetakuutiot ja tuore basilika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!