perjantai 20. syyskuuta 2013

Etänä

Tänään vietetään kansallista etätyöpäivää. Meidän firma osallistui tempaukseen. Työnantajamme on muutenkin etätyönsuhteen varsin joustava. Minusta se viestii luottamuksesta työntekijöitä kohtaan. Siitä, että omat hommat hoituvat työpisteestä riippumatta ja ilman valvovaa silmää. Musta on todella helpottavaa kun saa säästettyä toista tuntia aivan turhaa aikaa, mikä työmatkoihin menee. En kuitenkaan tahtoisi tehdä aina töitä kotoa käsin, sillä työyhteisö, miljöön vaihdos ja ergonominen työpiste ovat arvokkaita. Silloin tällöin ja pienissä erissä tämä toimii.

Yleisellä tasolla etäpäivän tarkoituksena on vaikuttaa seuraaviin asioihin suomalaisissa yrityksissä:

Kulttuuri. Tuoda uusia työtapoja suomalaisille työpaikoille, luoda joustavampaa työelämää ja parantaa ihmisten elämänlaatua.

Työvälineet. Mahdollistaa työntekijöille toimivat olosuhteet etätyöhön.

Ympäristö. Vähentää päästöjä ja ruuhkia sekä kehittää ympäristöystävällistä yhdyskuntarakennetta.

 (Lähde: www.etatyopaiva.fi) 

Vietettiinkö teidän työpaikoilla kyseistä päivää? 

2 kommenttia:

  1. Ei vietetty. Olisi voinut viettää jos olisi halunnut. Puntaroin tarkasti vaihtoehtoja ja huomattuani että on stressaavaa, kiire ja muutekin henkisesti kuluttavaa olla kotona, tulin toimistolle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla etäily onkin varmaan aika hankalaa kun kotona vaimo ja lapset häiritsemässä työntekoa. Vai onko teillä joku äänieristetty työhuone? ;)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!