torstai 5. syyskuuta 2013

Eka oma harrastus

Batmanilla oli eilen jännittävä päivä - ekan oman harrastuksen aloitus. Toki käydään säännöllisesti uimassa ja Batman on ollut mun kanssa Elixian taaperojumpassa, mutta tämä on ensimmäinen "oikeaksi" määriteltävä isojen poikien ohjattu harrastus. Batman oli ollut vastahakoinen asiasta aina viime viikonloppuun saakka. Pistimme jännityksen piikkiin, mutta käytökselle löytyi ihan järkevä syy. Batman oli liittänyt sirkuskoulu nimeen pellet ja ne ei kuulu pojan suosikkihahmoihin. Tämä yllättävä coulrofobia saatiin kuitenkin päätökseen kun selitettiin, ettei kerhoon ole pellejä tulossa ja alettiin kutsua harrastusta temppukerhoksi.

Eilen suuntasimme Arabianrantaan koko perheen voimin, sillä halusin nähdä ensimmäisellä kerralla paikkoja ja meininkiä. Jatkossa harrastus tulee olemaan Pankkiirin ja Batmanin yhteinen. Kolmen vartin ajan tutustuimme Robinin kanssa lähiympäristöön nauttien vielä kovin kesäisestä säästä. Pihalla makaavat kolme kivestä tehtyä nukkuvaa leijonaa herättivät kiinnostusta ja sai ajan juoksemaan. 

Kerhosta ilmestyi onnellinen ja innostunut poika, joka oli ollut varsin tyytyväinen temppukerhon ensimmäisen kertaan. Pankkiirin mukaan ohjaaja oli kovin lapsiystävällinen ja pätevä ja tunti oli ollut monipuolinen. Myös vanhemmat olivat päässeet temppuilemaan niin, että ihan hiki tuli. Great success. Nyt toivotaan, ettei syysflunssat tai muut taudit pysyy poissa, että päästään osallistumaan kaikkiin 14 kertaan, joita on syksykaudella tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!