keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Miesten iholla

Kuten olen aikasemminkin todennut rakastan syksyä. Ja varsinkin syyskuuta. Syyskuussa on kirpaikoita kuulaita syysaamuja, pikkuhiljaa lämpeneviä päiviä, ruskan alkua puissa ja kaunein mahdollinen auringon valo. On ikään kuin viimeiset hetket nauttia valosta ja lämmöstä ennen talviunille menoa.

Syksyllä alkaa myös Iholla - mun ehdottomiin suosikki tv-ohjelmiin kuuluva kotimainen realitysarja. Tällä kertaa ohjelmaan on valittu miehiä. Loistava idea! Toki monien ohjelman miesten elämään kuuluu tiivisti naiset, mutta pääasiassa paneudutaan miesten päänsisäiseen elämään. Aiheina on muun muassa lapsettomuutta, avioliittoinstituution merkityksen pohdintaa, yksinhuoltajuutta, asunnon valinnan vaikeutta, unelmiensa peräänantamatonta jahtaamista, menettämisen tuskaa sekä uuden alun riemua. Ja kuten konseptin rikkauteen kuuluu hahmot herättävät tunteita. Ja usen ne aluksi ärsyttävimmät päätyvät suosikiksi.

Ketkä sitten ovat mun suosikkeja näin ensimmäisien viikkojen jälkeen? Kyllä ne on Yrjänä ja Esko. Hyvänä kolmosena Patrick. Ja juuri toi kärjen kaksikko ärsytti tai ärsyttää jossain määrin edelleen eniten. Mutta se juuri kiinnostaa. Ja luonnollisesti myös kaikki draama heidän ympärillään.

Yrjänän hieman narsistinen, melankolinen ja todella vaikeita asioita elämässään läpikäynyt luonne ei jätä ketään kylmäksi. Kuuden vuoden lohduton lapsettomuus sekä kaksoisveljen itsemurha ei voi olla koskettamatta kylmintäkään katsojasielua. Myös lohtua onneksi koetaan parin vihdoin sarjaa kuvatessa tullessa onnistuneesti raskaaksi. Toivon syvästi, että toivottu raskaus sujuu ongelmitta.

Eskon ja hänen tarinaansa hyvin tiukasti nivoutuvan Karkki vaimon toilailut, naiivit hypinät sekä mukariidat saivat aluksi vereni kiehumaan. Lopulta huomasin selaavani Karoliinan blogia. Minua siis kiinnosti tietää lisää. Tunne pariskuntaa kohtaan on samankaltaista kuin ensimmäisen tuotantokauden Marian ja Reinon seuraaminen. Ihanan kamalaa. Ärsyttävän mielenkiinosta.

Patrick on mun makuun ylianalysoiva ja turhiakin asiota pohdiskeleva. Perhe on kuitenkin kovin symppis ja odotan mihin suuntaan heidän tarinansa kasvaa.

Jukka ei herätä mussa juuri minkäänlaisia tunteita ja Teron hahmo on jäänyt vielä kovin pintaraapaisun puolelle.

Onneksi taas tänään illalla tarinat jatkuvat! Mitäs te tykkäätte tästä kaudesta?

(www.mtv.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!