tiistai 9. syyskuuta 2014

Vauva-arki

Heippa taas pitkästä aikaa! Aika kiitää ja tekemistä riittää, joten on bloginkin päivittäminen jäänyt vähemmälle. Tässä tulee kuulumisiamme vauva-arjen keskeltä.

Me ollaan päästy terveiden kirjoihin ja arki on täydessä käynnissä. Pojat käy neljä kertaa viikossa lyhyttä päivää päiväkodissa ja Pankkiiri kokopäivätöissä. Me vauvan kanssa haetaan päivärytmiä ja tutustutaan toisiimme. Leivotaan kakkuja ja treffataan kavereita. Olen toipunut synnytyksestä ja vuodekuumeilusta erinomaisesti ja meinaan jopa unohtaa välillä kuinka vähän ponnistelusta on aikaa. Raskaus tuntuu jo kaukaiselta ja vauva tärkeältä osalta perhettä.

Arki on sujunut kaiken kaikkiaan hyvin. Pojat edelleen innoissaan siskostaan, eikä mustasukkaisuutta ole ilmennyt. Pienimmän vatsavaivat antavat myös odottaa itseään ja hyvä niin. Vauva oli ekassa neuvolassa parin viikon ikäisenä mennyt yli syntymäpainonsa ja saimme luvan jättäää seuraavan neuvolan välistä. Vauva nukkuu pääasiassa edelleen yönsä jokseenkin hyvin, vaikka syökin kolmen tunnin välein ja haluaa joskus valvoa yöllä tunnin tai pari. Päivisin hereilläoloajat pitenevät koko ajan ja eilen hän oli valveilla aamupäivällä jopa yli neljä tuntia putkeen.

Oltiin viime viikonloppu Vierumäellä mun vanhempien ja siskon perheen kanssa. Reissu meni oikein mukavasti. Lapset pääsivät uimaan, pelaamaan fudista ja metsäretkille. Saunottiin ja syötiin hyvin.

Pankkiiri on nyt pari päivää työmatkalla Tukholmassa, joten mulla on edessä todellinen tosielämän testi lasten kanssa. Lähinnä iltatoimet, nukutukset ja yöt ovat ne haasteen paikka, mutta kyllä niistä asenteella selviää. Voi mennä jopa yllättävänkin hyvin, tiedä häntä. Sellaista meille, palataan pian.
1 kommentti:

  1. Onnea kovasti! Suloinen prinsessa syntynyt teidän perheeseen <3

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!