maanantai 1. syyskuuta 2014

Taas juhlittiin

Vauvan ekan viikon kruunasi juhlaviikonloppu. Meillä oli lauantaina ystävien häät ja sunnuntaina serkkupojan kolmevuotissynttärit. Häihin osallistumista jännitimme perjantaihin saakka, sillä mun kuumeilu jatkui aina torstaihin asti. Sain kuitenkin kuumeettoman välipäivän ja koska toipuminen synnytyksestä on muuten sujunut loistavasti, pääsimme osallistumaan vauvan kanssa hääjuhlaan. 

Hääjuhlaa vietettiin Särkän saaressa, Helsingin edustalla. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja tunnelmallinen. Papin siunas tapahtui mielettömän kauniissa miljöössä, luonnon ja meren helmassa. Morsiuspari oli upea ja tarjoilut monipuolisia sekä maittavia. Juhlimme hääporukan kanssa aina iltakymmeneen saakka, kunnes väsymys alkoi painaa mua. Kiitos vielä hääparille mahtavista juhlista!


Sunnuntaina oli vuorossa poikien serkun juhlapäivä. Hän vietti kolmevuotissynttäreitään sukulaistensa parissa. Paikalla oli kolme tyttövauvaa, joista kaksi sankarin serkkua on syntynyt kuukauden sisällä. Aika hyvä serkkukatras kasassa. Nyt vauvat eivät paljon tosistaan välittäneet, mitä nyt meidän neiti yritti imeä serkkunsa kyynärpäätä.  Jonkun vuoden päästä on meno taas ihan eri tasolla sukujuhlissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!