lauantai 8. elokuuta 2015

Loman jälkeen

Terve taas! Lomat on lusittu ja olemme jo pitkällä arjen askareissa. Paluu arkeen on kuitenkin ollut pitkän (6,5 viikkoa) loman jälkeen tarkoituksella loiva. Pankkiiri on aloittanut tällä viikolla työt ja pojat menivät hoitopaikkoihinsa tiistaina. Batman aloitti syksyn uudessa hoitopaikassa, jossa ensi viikolla alkaa esikoulu. Robin jatkaa samassa päiväkodissa kun viime kaudellakin.

Ensimmäisen viikon olemme ottaneet lasten kanssa iisisti pitäen lyhyttä hoitopäivää ja tehden alkuillasta mukavia kesäjuttuja. Alkoihan ne kunnon kesäkelitkin juuri kun meidät lomat loppuivat. Onneksi lämmöstä voi hyvin nauttia vielä alkuillastakin ja onhan tarhan/kotipihallakin mukavampaa päivisin aurinkoisella säällä.

Poikien logistiikka kahden eri hoitopaikan välillä hakee vielä vähän järkevintä muotoaan. Mutta koska eskarissa pitää olla hyvissä ajoin, tulee Pankkiiri viemään autolla Batmanin aamuisin sinne. Mä hoidan sitten Robinin lähitarhaan ja molempien poikien haut. Kesällä polkupyörät ovat kätevä väline iltapäivän haussa, mutta talven kuviot jo vähän kauhistuttaa. Saatikka tämä kaikki rumba sitten kun joskus palaan töihin! Silloinhan Kirppukin on kolmannessa eri hoitopaikassa mummillaan. Onneksi tämä ei ole vielä ainakaan lähikuukausina ajankohtaista ja onhan monet muutkin perheet jollain järjestelyillä tilanteesta selvinneet.

Loma meni yllättävän nopeasti ja paljon reissatessa - siitä kirjoitan myöhemmin lisää. Kuvia lomasta on myös liuta, joista jaan parhaat tänne. Kuusi ja puoli viikkoa lähes tauotta perheen kanssa on kuitenkin myös rankkaa. Sen huomaa varsinkin näin palattuaan arjen rauhallisempiin rutiineihin. Pankkiiristakin on ollut ihan mukava palata töihin, kunhan päivät eivät veny ylitöiden puolelle. Silloin ehtii vielä nauttia kesäilloistakin perheen kanssa.

Tässä vähän kuvasarjaa ensimmäisestä arkiviikostamme. Ei muuten näytä mitenkään kauhean ankealta mun mielestä. ;) Mukavaa lauantaita kaikille!

Aamupäivisin ollaan usein leikitty pihalla serkkutytön kanssa näinkin iloisissa merkeissä. 
Käytiin Robinin kanssa Skidit festareilla

Lenkkeily on kesällä ihan parasta liikuntaa

Nämä kaksi marjaa saivat nukkua meidän sängyssä kun isoimmat pojat olivat fudismatsissa
Kovasti harjoitellaan kävelemistä 
Pitkän kesätauon jälkeen on taas tullut hengattua kentän laidalla. Näillä keleillä se on tosi kivaa!
Päivää on saanut paistatella tällä viikolla niin, että mun rinta hieman punottaa
Myös ruokavaliota on ollut pakko vähän tiukentaa 
Käytiin Munkan rannassa yksi ilta uimassa
Syötiin perjantaina vikan yhteisen pe vapaan kunniaksi pihalla lounas

Tänään oltiin Lauttasaaren rannassa katsomassa rantakäsisturnausta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!