sunnuntai 16. elokuuta 2015

Urheilun hurmaa

"Menkää sohvalle makaamaan, nostakaa jalat ylös ja juokaa suolavettä." 

Näin neuvoi Batmanin fudisvalmentaja turnauksen ja kuuden paahtessa vedetyn matsin jälkeen. Kun viikonloppuun lisätään myös eilen vedetty Minimarathon, voi olla ettei tuo itseäni kilpauintiajoista muistuttava toimenpide ole edes liiottelua.

Minimarathoniin Batman osallistui toista kertaa ja ensikertalaisina seurana oli Robin ja poikien serkkutyttö. Tapahtuma on tosi hauska ja tarkoituksena ei ole kipailla tai välttämättä edes juosta täysiä vaan nauttia suuren urheilutapahtuman huumasta. Aikaa ei oteta ja kaikki saavat mitalit. Lapset nauttivat täysillä ja aikuisetkin "pääsivät" juoksemaan. Mä juoksin Kirppu rintarepussa Robinin seurassa ja Pankkiiri veti kilsan lenkin Batmanin kanssa. Kyllä teki omalla osallani tiukkaa pysyä vipeltäjän perässä lisäpaino rinnalla. Hiki tuli. Ja illalla polveen vähän särki. Houh.


Siinä se Batman äsken makasi jalat ylhäällä, nauttien vishyä, johon oli lisätty suolaa. Ehkä kaksi minuuttia, kunnes se halus mennä pihalle pelaa fudista.  Mistä toi kaikki energia oikein tulee?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!