torstai 7. helmikuuta 2013

Meidän perheet hight ja lowt

Viikonloppuna juhlitaan. Ja ihan tuplana, molempina päivinä. Tänään ajattelin aloittaa leipomisurakan. Juhlat ovat toki viikon, ellei koko vuoden kohokohta ainakin perheen pienemmille. Viikkoomme on kuitenkin tähän asti mahtunut muitakin ylä- ja pyllymäkiä.

Lowt:

Buzz Lightyear- lelun käsi on irtonnut. Pankkiiri koitti kerran jo liimata sen, mutta se hajosi heti seuraavassa leikissä. Laaseria ei ainakaan saada enää korjattua. Liimausprojekti uusitaan pikimmiten paremman liiman avulla.

Mä unohdin pakata tiistaiksi Batmanille päiväkotiin mukaan luistimet. Pettymys oli kuitenkin muuttunut hienovaraiseksi iloksi kun poika saikin kiipeillä lumikasassa jäällä haparoinnin sijaan.

Mulle tuli ekaa kertaa elämässä sydämen epärytmisiä tykytyksiä kesken kahvakuulatreenin. Pidin parin minuutin ylimääräsen tauon ja jatkoin sarjaa. Hengissä edelleen.

Hight:

Jessie- nukke oli kolme kokonaista vuorokautta mystisesti kadonnut. Koko perhe konttasi joka nurkan läpi useaan kertaan tuloksetta. Äiti löysi rakkaan lelun lopulta kitarakotelosta. Riemulla ei ollut rajaa.

Pankkiiri pääsee tänään osallistumaan ekaa kertaa jo perinteeksi tulleisiin mieskaveriporukan "Toluihin", eli torstaioluille. Mä palkitsen itseni sillä aikaa jollain ennalta määrittelemättömällä herkulla.

Batman pääsi eilen mielettömän hienolle kirjastoreissulle päiväkotiryhmänsä kanssa. Koko ilta kerrattiin kuinka mielenkiintoinen kirja siellä oli ollut. Kirjassa oli kolmiulotteisia "todella jännittäviä ukkeleita" ja joku tyyppi joka "räjäytteli kyliä". Missäköhän kauhuosastolla ne lapset olikaa vierailleet. 

Pankkiiri teki onnistuneet autokaupat. Saamme ihka ensimmäisen ikioman automme muutaman viikon päästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!