tiistai 26. helmikuuta 2013

Elloksen sisustustuulet

Villamatot, mustavalkoisuus, graafisuus, pastellisävyt, harlekiinikuvio ja kirkkaat väripilkut. Siinä varmaan jo pian ohimeneviä blogeissa selkeästi viime aikoina esillä olleita trendejä. Nykyään se melkein menee niin, että mitä blogit edellä, sitä sisustuslehdet perässä. Itse en ole näistä ilmiöistä kovin moneen tarttunut. Meidän kotiin ei sovi mun mielestä liiaksi mustavalkoisuus ja pastillisävyistä en välitä. Väripilkuilla ollaan kuitenkin alettu entistä rohkeammin kotia maustamaan. 

Elloksen* verkkokaupassa on kattava ja trendikäs sisustusosasto. Tykästyin puuvillaiseen mustavalkoraidalliseen torkkupeittoon* sen keltaisten saumojen ansioista. Hauska yksityiskohta ja hintakin kohdillaan (alennuksen jälkeen reilu 21 euroa). Tässä kuvassa on muita mua tällä hetkellä miellyttäviä sisustusyksityiskohtia. Aika ihana toi mustavalkoisen villamaton kuvio.

 
Mainitsemani pastillisävyt ja harlekiinikuvio on se pop juttu juuri nyt. Itse en niitä meidän kotona näkisi, mutta pakko myöntää, että ne sopii tosi moneen ympäristöön. Tässä Elloksen* muutama teemaan sopiva hauska juttu. Muun muassa blogeissa vilahtanut "blogityyny"* löytyy kyseisestä kaupasta. Eikä ole näköjään ihme kyllä loppuunmyyty.

Mitäköhän seuraavaksi?

(Postaus sis. yhteistyölinkkejä, jotka on merkitty *merkillä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!