perjantai 31. toukokuuta 2013

Paluu arkeen

Jotenkin sekava olo loman ja työmatkan jälkeen. Osittain tähän arjesta kiinni saamisen vaikeuteen vaikuttaa poskiontelontulehdus, joka saa pään tuntumaan taakalta. Toinen päivä antibiootteja menossa, eikä vielä ainakaan merkittävää helpotusta tukalaan oloon. Mulla ei ole ennen ollut poskiontelontulehdusta. Kummastelin Tukholmassa toisena päivänä hammas- ja päänsärkyäni, kunnes paluulennolla tunsin sietämättömän paineen tunteen oikealla puolella kasvojani ja päätin piipahtaa lääkärillä. Selkeä tapaus. Pystyn kuitenkin tekemään töitä, urheileminen ei luonnollisesti ole vielä listalla.

Tukholma on sitten ihana kaupunki! Sopivasti suurkaupungin tuntua, sympaattisuudesta tinkimättä. Oltiin parin tiivisohjelmaisen workshop- päivän välissä pelaamassa petanque- peliä ulkoradalla ja syömässä yhdessä tiimimme kanssa. Loistava liikeidea Helsinkiin, esim. Kaivariin - ravintola/terassi, jonka yhteydessä petanque- radat. Olisi varmasti täynnä koko kesäkauden. Nytkin Tukholmassa se oli täynnä, vaikka ilma ei ollut edukseen. Suoraan sanottuna palelimme kesäjakuissamme (suuri syy sairasteluun), mutta peli veti mukaansa niin hyvin, että värjöttely unohtui. Ja mikä parasta, meidän tiimi voitti! Tässä pieni kuvasarja työmatkastani.


Suomeen on tullut kertaheitolla kesä. Batmanilla oli eilen päiväkodin kevätretki Hennolan kotieläinpihalle. Kävimme myös pienellä pyöräretkellä ja jäätelöllä lämpimän illan kunniaksi. Viikonloppuna voisi jaksamisen mukaan tehdä vaikka retken Korkea- tai Seurasaareen. Pankkiiri joutuu tosin näillä näkymin lauantaina töihin. Buu. Aurinkoista perjantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!