lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulupuu on rakennettu

Meillä alkoi eilen joululomat. Pojat ovat päiväkodista lähes kolme viikkoa poissa kun taas Pankkiiri saa lomailla reilun kaksi viikkoa. Jouluvalmistelut ovat meillä lähestulkoon valmiit. Lahjat on paketoitu, "joulusiivous" suoritettu ja tänään haimme sekä koristelimme joulukuusen. Meillä on nyt kolmatta kertaa joulukuusi ja joka vuosi se on ollut eri paikassa. Puu on ollut keittiössä sekä olohuoneen nurkassa, jossa nyt on lepakkotuoli. Tänä vuonna se löysi paikkansa olohuoneen ja keittiön välistä. Ei ehkä paras mahdollinen paikka, mutta saa kelvata.

Huomasin, että meillä on kuusen koristeila aika vähänlaisesti - pitää muistaa ne alennusmyynneissä. Tykkään kuitenkin, että itse kuusi on pääosassa, ei koristeet. Voi olla, että leivomme tässä vielä ennen joulua pipareita koristeeksi kuuseen. Niin teille aina kun olin lapsi.

Lapsuuden kuusessa on aina ollut (ja on edelleen) aidot kynttilät, joten nekin varmasti tulee kuuseen kunhan lapset vähän kasvavat. Ihana kuusen tuoksu toi joulun tunnelman kotiin. Neljä yötä jouluun on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!